Een echtpaar adopteert de 3 kinderen van hun aan kanker overleden buurvrouw: een tv-programma beloont het mooie gebaar met een nieuw huis

Janine image
door Janine

08 Oktober 2020

Een echtpaar adopteert de 3 kinderen van hun aan kanker overleden buurvrouw: een tv-programma beloont het mooie gebaar met een nieuw huis
Advertisement

Goede daden, vooral die ingegeven door desinteresse en natuurlijke vriendelijkheid, werpen altijd vroeg of laat hun vruchten af. Voor degenen die erin geloven, is het alsof karma ermee te maken heeft. Je hoeft elkaar niet eens te kennen om een ​​geweldig gebaar van liefde en solidariteit te kunnen maken dat het leven zou kunnen veranderen van degenen die hulp nodig hebben. En in het licht van een familietragedie is er zeker hulp nodig: Audrey, een alleenstaande moeder met drie kinderen, overleed plotseling door een ernstige vorm van kanker waardoor ze niet genoeg tijd had om dingen te regelen. Maar voordat ze stierf, deed Audrey er alles aan om haar kinderen een betere toekomst te geven. Gelukkig werd haar wens vervuld door een familie met een hart van goud.

via Youtube / John15 Rocks

Advertisement
Youtube / John15 Rocks

Youtube / John15 Rocks

Audrey heeft het helaas niet gered en na een onmiddellijke diagnose van niet-operabele maagkanker overleed ze na een paar dagen tot groot verdriet van de kinderen. Maar voordat ze hen alleen achterliet, wilde Audrey een toekomst voor hen verzekeren, een gezin dat hen met liefde zou verwelkomen, zonder dat ze uit elkaar zouden gaan. De vrouw vroeg haar buurvrouw, Tisha, om haar drie kinderen in haar huis te verwelkomen. Ondanks dat ze buren waren, kwamen de twee families niet vaak bij elkaar over de vloer, maar dat weerhield Audrey er niet van om hulp te vragen. En Tisha, al moeder van 5 kinderen, heeft het verzoek van haar ongelukkige buurvrouw met grote toewijding aanvaard. De vrouw zou nooit hebben toegestaan ​​dat die 3 kinderen in het weeshuis terecht zouden komen, zoals zij zelf in haar kindertijd. Tisha's gezin van in totaal 7 personen is uitgegroeid tot 10!

Advertisement
Youtube / John15 Rocks

Youtube / John15 Rocks

Nu was het gezin van Tisha en Kevin gegroeid, maar het huis waarin ze woonden was een beetje klein. Het trieste verhaal bleef niet onopgemerkt, de Amerikaanse televisiezender Fox5 ging de familie namelijk interviewen om het hele verhaal te horen. Vervolgens bood een bekend tv-programma aan om het huis van Tisha en Kevin volledig te renoveren, waardoor het voor iedereen comfortabeler werd.

Youtube / John15 Rocks

Youtube / John15 Rocks

Toen de crew van Fox bij hen thuis arriveerde en de medewerkers aan het werk gingen om hun huis uit te breiden, waren Tisha en Kevin sprakeloos. De emotie was geweldig, zo erg dat praktisch iedereen in tranen was. Naast het huis kreeg het gezin een grote auto waar ze allemaal in pasten.

Een geweldig gebaar van vriendelijkheid dat de nobele en genereuze daad van Tisha en Kevin terugbetaalt. Een verhaal dat laat zien dat wie goed doet, goed ontmoet!

Advertisement