De dochter kan niet zwanger worden: haar 52-jarige moeder besluit voor haar een kind te krijgen

Janine image
door Janine

06 Oktober 2020

De dochter kan niet zwanger worden: haar 52-jarige moeder besluit voor haar een kind te krijgen
Advertisement

Toen Kendra en Aaron besloten om een ​​kind te krijgen, hadden ze helaas nooit gedacht dat het een heel moeilijk doel voor hen zou zijn om te bereiken. Zo'n natuurlijke gebeurtenis is in feite niet altijd zo vanzelfsprekend. De problemen die verband houden met een zwangerschap kunnen verschillen, en veel stellen beseffen dit en ervaren grote frustratie omdat ze geen ouders kunnen worden.

Dit was ook het geval voor de twee hoofdrolspelers van ons verhaal. Na verschillende pogingen en vruchtbaarheidsbehandelingen leek niets het gewenste resultaat op te leveren. De beslissing die alles veranderde, kwam echter uit onverwachte hoek. Het was Crystal, Kendra's moeder, die op 52-jarige leeftijd vrijwillig aanbood om draagmoeder te worden voor haar dochter.

via Discovery Life

Advertisement
Discovery Life/Youtube

Discovery Life/Youtube

Je leest het goed: toen Kendra's kansen om zwanger te worden bijna nihil leken, vond haar moeder dat ze haar uiterste best zou doen om haar dochter en schoonzoon te helpen hun droom te verwezenlijken. Dankzij in-vitrofertilisatie werd Crystal zwanger van twee kinderen en werd ze een draagmoeder maar tegelijkertijd was ze familie. Er zouden echter nog meer verrassingen komen.

Crystal droeg niet één, maar twee kinderen: een tweeling die de vrouw, gezien haar leeftijd, veel problemen bezorgde. De artsen die haar volgden, stonden echter op elk moment van haar zwangerschap aan haar zijde en verzekerden haar van de beste hulp en alle noodzakelijke behandelingen, ook toen Crystal halverwege de zwangerschap bijna een miskraam riskeerde.

Advertisement
Discovery Life/Youtube

Discovery Life/Youtube

Gelukkig ging alles uiteindelijk goed en beviel de vrouw van Domenic en Mia, een jongen en een meisje, geboren op de uitgerekende datum en in goede gezondheid. Het was niet gemakkelijk voor Crystal, maar we zijn er zeker van dat het geven van deze twee prachtige wezens aan haar dochter waarschijnlijk het kostbaarste geschenk was dat ze haar kon geven!

Advertisement