De dochter kan niet zwanger worden: haar 52-jarige moeder besluit voor haar een kind te krijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De dochter kan niet zwanger worden:…
15 foto's die getuigen van de diepe genegenheid die tot stand kan worden gebracht tussen een kind en zijn hond Een jongen die op het punt stond zelfmoord te plegen, krijgt een telefoontje van zijn vriendinnetje van toen hij op school zat: de twee gaan trouwen

De dochter kan niet zwanger worden: haar 52-jarige moeder besluit voor haar een kind te krijgen

Door Janine
46.269
Advertisement

Toen Kendra en Aaron besloten om een ​​kind te krijgen, hadden ze helaas nooit gedacht dat het een heel moeilijk doel voor hen zou zijn om te bereiken. Zo'n natuurlijke gebeurtenis is in feite niet altijd zo vanzelfsprekend. De problemen die verband houden met een zwangerschap kunnen verschillen, en veel stellen beseffen dit en ervaren grote frustratie omdat ze geen ouders kunnen worden.

Dit was ook het geval voor de twee hoofdrolspelers van ons verhaal. Na verschillende pogingen en vruchtbaarheidsbehandelingen leek niets het gewenste resultaat op te leveren. De beslissing die alles veranderde, kwam echter uit onverwachte hoek. Het was Crystal, Kendra's moeder, die op 52-jarige leeftijd vrijwillig aanbood om draagmoeder te worden voor haar dochter.

Je leest het goed: toen Kendra's kansen om zwanger te worden bijna nihil leken, vond haar moeder dat ze haar uiterste best zou doen om haar dochter en schoonzoon te helpen hun droom te verwezenlijken. Dankzij in-vitrofertilisatie werd Crystal zwanger van twee kinderen en werd ze een draagmoeder maar tegelijkertijd was ze familie. Er zouden echter nog meer verrassingen komen.

Crystal droeg niet één, maar twee kinderen: een tweeling die de vrouw, gezien haar leeftijd, veel problemen bezorgde. De artsen die haar volgden, stonden echter op elk moment van haar zwangerschap aan haar zijde en verzekerden haar van de beste hulp en alle noodzakelijke behandelingen, ook toen Crystal halverwege de zwangerschap bijna een miskraam riskeerde.

Gelukkig ging alles uiteindelijk goed en beviel de vrouw van Domenic en Mia, een jongen en een meisje, geboren op de uitgerekende datum en in goede gezondheid. Het was niet gemakkelijk voor Crystal, maar we zijn er zeker van dat het geven van deze twee prachtige wezens aan haar dochter waarschijnlijk het kostbaarste geschenk was dat ze haar kon geven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt