"Wacht hier op mij": de laatste woorden van een vrouw die haar dochtertjes op straat achterliet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Wacht hier op mij": de laatste woorden…
Midorexia, de aandoening van degenen die niet ouder willen worden: een gemoedstoestand die vaker voorkomt dan je denkt Nadat ze vijftien kinderen op de wereld hebben gezet, verwacht dit echtpaar hun zestiende kind

"Wacht hier op mij": de laatste woorden van een vrouw die haar dochtertjes op straat achterliet

Door Janine
6.422
Advertisement

Twee meisjes alleen, zonder moeder, zonder ondergoed en met slechts één fles als enige bron van levensonderhoud en voedsel; zo werden de kleine hoofdrolspelers van deze nachtmerrie, die plaatsvond in Atlixco, in de Mexicaanse provincie Puebla, gevonden. Volgens de reconstructie van de politie had de moeder haar twee dochters op straat achtergelaten en tegen hen gezegd: "Wacht hier op mij". Ze kwam nooit meer terug om ze op te halen.

Buren en voorbijgangers vonden de twee meisjes, zonder het gezelschap van hun moeder, die niet aarzelden om de lokale politie te bellen om hen over het incident in te lichten. De moeder liet de twee meisjes in een zorgwekkende hygiënische toestand achter: ze hadden geen onderbroek, alleen een fles om zichzelf te voeden en hun twee namen met een pen op hun armen geschreven: Melissa en Lupita.

De lokale politie kwam achter de naam van de moeder, Camila, uit de weinige woorden van de twee meisjes, die op het moment van achterlating een zwarte trui droeg, een detail dat ook door voorbijgangers werd bevestigd. De lokale politie zorgde onmiddellijk voor Melissa en Lupita, gaf hen een warm bad, voorzag hen van schone kleren en gaf hen ondergoed, en een plak cake voor hen allebei.

Het is nu wachten tot de voogdij over de meisjes door de politie van Atlixco eindigt en de reden voor het achterlaten van de kinderen door de vrouw wiens motief onbekend is, aan het licht komt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt