Nadat ze vijftien kinderen op de wereld hebben gezet, verwacht dit echtpaar hun zestiende kind - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Nadat ze vijftien kinderen op de wereld…
In Mexico wordt iedereen die op straat geen masker draagt, gedwongen sociaal nuttige taken uit te voeren

Nadat ze vijftien kinderen op de wereld hebben gezet, verwacht dit echtpaar hun zestiende kind

Door Janine
1.055
Advertisement

Kinderen krijgen, ze opvoeden en een groot gezin stichten, vereist ook veel offers van de ouders en vooral een goed financieel inkomen. Een probleem dat velen zich vandaag helaas afvragen voordat ze een gezin stichten, maar dit lijkt geen probleem te zijn voor Carlos en Patty Hernandez, die sinds kort hun zestiende kind verwachten; je leest het goed: kind nummer zestien in een al recordbrekend gezin.

Het gezin Hernandez heeft al 15 kinderen, maar verwacht nu een zestiende; hoe absurd het ook klinkt, dit zijn Patty's woorden: "Ik ben zo blij als ik zwanger ben. Ongeveer drie maanden nadat ik een baby heb gekregen, word ik meestal weer zwanger!" Sinds Patty en Carlos in 2008 trouwden, heeft de vrouw tot op de dag van vandaag praktisch een half decennium zwanger doorgebracht, en verwacht nu de zestiende!

Van de 15 kinderen hebben Carlos en Patty drie tweelingen gehad, wier namen allemaal beginnen met een C!

De zestiende die arriveert zal een meisje zijn, en wie weet hoe haar ouders haar zullen noemen, aangezien de geboorte wordt verwacht in mei 2021; hun vijftiende kind arriveerde in april 2020, midden in de wereldwijde pandemie. Zal de komst van de nieuwe baby ook de laatste zijn voor de familie Hernandez? "Het is wat stressvoller en moeilijker met een pasgeboren baby. Baby's huilen altijd en ik moet voor ze zorgen. Maar het is een zegen. We hebben een hoop plezier. We hebben alles in Gods handen gelaten, dus wat God ons ook wil geven, we zullen blij zijn. We gebruiken geen voorbehoedsmiddelen."

Een ongetwijfeld heel druk gezin, maar die zich nooit lijkt te vervelen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt