Dit restaurant verbiedt kinderen onder de 12 jaar om binnen te komen: "ze schreeuwen, rennen en blijven niet zitten” - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit restaurant verbiedt kinderen onder…
15 vaders die hun rol op een creatieve en leuke manier speelden 17 foto's van honden en katten die de huisregels op geen enkele manier respecteren

Dit restaurant verbiedt kinderen onder de 12 jaar om binnen te komen: "ze schreeuwen, rennen en blijven niet zitten”

01 November 2020 • Door Janine
6.657
Advertisement

Wie van ons heeft zich nooit in een restaurant bevonden waar gezinnen met drukke kinderen waren, die huilden, schreeuwden en van het ene deel van de zaal naar het andere renden? Dat is heel normaal, en iedereen heeft het recht om uit eten te gaan, hoewel vaders en moeders sommige situaties niet onder controle weten te houden en andere klanten ongemak bezorgen.

Vooral in tijden van een wereldwijde pandemie door Covid-19 is het belangrijk om regels, voorzorgsmaatregelen en afstand tussen mensen te respecteren om de kans op besmetting te beperken. Het is met deze redenen in gedachten dat de eigenaresse van een Engels restaurant besloot om geen kinderen meer toe te laten, wat leidde tot een “geval” dat veel stof deed opwaaien.

via: Daily Echo

"Ouders hebben geen controle over hen." Met deze woorden heeft Lucy Draper, eigenaresse van de Compass Inn in Southampton, Verenigd Koninkrijk, besloten om kinderen onder de 12 jaar de toegang te verbieden. De vrouw zei dat ze genoeg had van het lastige gedrag dat ze in het restaurant hebben, en van de families die de kleintjes zelden controleren door hen te zeggen om aan tafel te gaan zitten, ook in overeenstemming met de regels om het Coronavirus te bestrijden.

"Ze brengen hen geen discipline bij: ze schreeuwen, rennen en blijven niet zitten: ik heb er genoeg van", vervolgde de vrouw, die haar keuze motiveerde om van de Compass Inn een pub-restaurant voor volwassenen te maken. Hoewel sommige principes van deze beslissing reëel kunnen zijn, lijkt het erop dat gezinnen met kinderen verantwoordelijk te stellen voor ongedisciplineerdheid, onaangename situaties en mogelijke toenames van Covid-infecties een beetje overdreven is.

Advertisement

De kritische opmerkingen van mensen, in die zin, lieten niet op zich wachten, vooral op de Facebook-pagina van het restaurant dat door Lucy wordt beheerd. Er waren ook mensen die de keuze steunden. De vrouw kondigde echter aan dat er elke zondag een tijdslot is waarin haar pub ook open zal zijn voor kinderen onder de 12 jaar. Ze zei ook dat ze niet flexibel was ten aanzien van wat er was vastgesteld. Wat denk je? Is dit een juiste of overdreven beslissing?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt