Een jonge voetballer helpt zijn vrouw bij de bevalling voor het huis: ze redden het niet om naar het ziekenhuis te gaan

Janine image
door Janine

24 Oktober 2020

Een jonge voetballer helpt zijn vrouw bij de bevalling voor het huis: ze redden het niet om naar het ziekenhuis te gaan
Advertisement

Er zijn momenten die ieder van ons zich een leven lang herinnert, misschien vanwege bepaalde gebeurtenissen of ongebruikelijke details, kortom, grappige dingen om te vertellen. De geboorte van een kind is er zeker een van: velen beschrijven alle details van die momenten vol emotie waarin men zich naar het ziekenhuis haast om de baby op de wereld te zetten.

Zo was het ook voor voetballer Bryan Borges Mascarenhas, de Braziliaanse profvoetballer die samen met zijn zwangere vrouw een hoofdrol speelde bij de geboorte van zijn dochtertje. De reden? Simpel: hun “race” naar het ziekenhuis was nogal ongebruikelijk en de jonge sportman moest die dag de rol van verloskundige op zich nemen!

via Daily Mail

Advertisement
FocusOn News Agency/Youtube

FocusOn News Agency/Youtube

We weten dat de relatie tussen vaders en dochters een heel speciale is: voor kleine meisjes zijn vaders de eerste mannen met wie ze te maken krijgen, en om deze reden nemen ze een belangrijke plaats in hun hart in. Ook voor de dochter van Bryan is dit zo, en misschien nog wel meer. De voetballer zal in feite altijd een echte held voor haar zijn: dat was hij al voordat ze op de wereld kwam.

Het begon allemaal om half zes 's ochtends, toen de vliezen van Myllena, de vrouw van Bryan, braken: de weeën waren begonnen en het was tijd om naar het ziekenhuis te gaan om te bevallen. De man kwam onmiddellijk in actie om zijn vrouw in de auto te helpen, maar blijkbaar was het meisje het wachten beu.

Advertisement
FocusOn News Agency/Youtube

FocusOn News Agency/Youtube

De twee waren niet in staat om ver van huis te gaan en ook niet bij de auto te komen: vlak voor de deur was duidelijk dat het kind had besloten geboren te worden. Bryan realiseerde zich binnen enkele ogenblikken dat hij alles uit de kast moest halen om zijn vrouw te laten bevallen: de hele scène werd vastgelegd door de bewakingscamera's van het huis en het is werkelijk ongelooflijk. Nadat hij Myllena had geholpen om op de grond te gaan liggen, hielp hij haar tijdens de delicate momenten van de bevalling. Een paar minuten later was de kleine Cecilia geboren, heel actief en gezond!

FocusOn News Agency/Youtube

FocusOn News Agency/Youtube

Meteen na de avontuurlijke geboorte snelden twee vrienden van het paar hen te hulp. De baby en de moeder kwamen uiteindelijk aan in het ziekenhuis, waar de dokters zich ervan verzekerden dat alles in orde was. Onnodig de vreugde van deze twee jonge, nieuwe ouders te beschrijven. Voor Bryan is de komst van zijn dochter absoluut een gebeurtenis om nooit te vergeten, waaraan hij een fundamentele bijdrage heeft geleverd. Het zal echt geweldig voor hem zijn om Cecilia en de hele wereld te vertellen over die tijd dat hij voor een dag verloskundige was!

Hieronder is de link naar de video die de ongelooflijke bevalling van Myllena laat zien:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=WsZUljsGEQA

Advertisement