Ze komt de badkamer binnen en smeert ontharingscrème op haar hoofd: de nieuwe look van het meisje “schokt” mama en papa - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze komt de badkamer binnen en smeert…
De moeder lacht tijdens het verhoor van haar dochter: de rechter veroordeelt haar tot 93 dagen gevangenisstraf Zijn vrouw krijgt kanker, hij bedriegt haar en weigert haar te helpen:

Ze komt de badkamer binnen en smeert ontharingscrème op haar hoofd: de nieuwe look van het meisje “schokt” mama en papa

17 Oktober 2020 • Door Janine
2.344
Advertisement

Laat kleine kinderen niet zonder toezicht in huis, nog geen minuut: we weten niet wat ze kunnen doen achter de rug om van hun arme ouders. Onze kleintjes zijn, zelfs onbewust, in staat om allerlei kattenkwaad uit te halen, en ook al doen ze het op een speelse manier en beseffen ze het niet, de ouders kunnen echter momenten van paniek ervaren. Net als de familie Saward, toen de kleine Maisie vrij toegang had tot de ontharingscrème in de badkamer...

via: Metro UK

Terwijl moeder Kirsty weg was en vader Luke thuis, was Maisie even alleen aan het spelen met haar tweelingbroer; deze laatste had echter de badkamerdeur opengelaten, en dus glipte het meisje naar binnen en slaagde erin een tube ontharingscrème te pakken; niet wetende waar het voor was, smeerde ze haar hoofd royaal in met deze crème, waarna het... effect had!

Toen vader Luke de kamer binnenkwam en zich realiseerde wat er was gebeurd, raakte hij in paniek en werd heel boos: de ontharingscrème had helaas al effect op het haar van de kleine Maisie: op zijn voorhoofd was het haar verdwenen, hij had alleen nog wat lokken aan de zijkant!

Met die geïmproviseerde look waardoor ze er uitzag als een wezen uit een horrorfilm, waren zowel vader Luke als moeder Kirsty geschokt: de eerste dag spraken de twee niet eens met elkaar, omdat Kirsty boos was op Luke vanwege zijn “nalatigheid”, maar toen, naarmate de dagen verstreken, begonnen de Sawards de "grappige" kant ervan te zien.

Natuurlijk, Maisie's nieuwe kapsel was niet bepaald de favoriet van mama en papa, maar feit is dat het veel erger had gekund, en dat ondanks de ramp die de tweeling had veroorzaakt, even gezond lachen nooit kwaad kan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt