Een onbekende helpt een moeder die worstelt met het kalmeren van haar twee kinderen die driftbuien hadden in de supermarkt

Janine image
door Janine

23 Oktober 2020

Een onbekende helpt een moeder die worstelt met het kalmeren van haar twee kinderen die driftbuien hadden in de supermarkt
Advertisement

Het leven van Rebecca Patterson is, net als dat van veel werkende moeders, niet het eenvoudigste. Haar kinderen, een van 2 jaar oud en een van 2 maanden oud, zijn haar trots maar ook haar grootste inspanning. Haar dagelijks leven is niet eenvoudig: een baan combineren met dingen die er te doen zijn, de kinderen opvoeden en de tijd om met hen door te brengen, is bijna een onderneming van een superheld, zoals moeders en vaders in dezelfde situatie goed weten.

Stress ligt altijd op de loer, en zo was het ook toen Rebecca in de supermarkt was en haar kinderen bij zich had. Ze dacht dat het geen probleem zou zijn om ze mee te nemen, maar hun gedrag deed haar al snel van gedachten veranderen.

via ABC13 Houston

Advertisement
ABC13 Houston/Youtube

ABC13 Houston/Youtube

De kleintjes, duidelijk verveeld of geïrriteerd door de situatie, begonnen driftbuien te krijgen, huilden en klaagden tegelijkertijd. Het is niet moeilijk voor te stellen hoe de vrouw zich in die context voelde. Alleen, met twee kinderen om te kalmeren en de boodschappen die in huis gehaald moesten worden: ze had niemand die haar kon helpen, ook al veranderde er plotseling iets.

Hoewel het ons soms lijkt dat de mensen om ons heen ongevoelig zijn en dat ze ons misschien passeren zonder ons op te merken, was het die dag voor Rebecca niet zo. Niet in staat om haar kinderen te kalmeren en onderhand vastbesloten de spullen terug te leggen om de winkel te verlaten, hoorde ze een stem die haar hulp aanbood.

Advertisement
ABC13 Houston/Youtube

ABC13 Houston/Youtube

Tegenover haar stond Tiffany, een onbekende die - net als de anderen - net kon doen alsof er niets aan de hand was, tegenover haar moeilijkheden, maar die in plaats daarvan aanbood haar 2-jarige zoon op te tillen. Rebecca, verbaasd en dankbaar voor de hulp die deze onverwachte "beschermengel" bood, zei niets, maar met haar uitdrukking maakte ze de vrouw duidelijk dat ze op dat moment niet om meer had kunnen vragen.

Zo slaagde Tiffany erin het kind te laten stoppen met huilen en kon Rebecca ondertussen haar boodschappen doen. Maar niet voordat ze een foto van de onbekende weldoenster had gemaakt, die vervolgens op internet werd gedeeld en in korte tijd viraal ging. Het is echt waar: soms, juist wanneer alles verkeerd lijkt te gaan, verrast het leven ons door ons een deel van het vertrouwen te laten herwinnen dat we hebben verloren!

Advertisement