Hij legt 1000 km af om de vriendin te bereiken die hij op internet heeft ontmoet: ze komt niet opdagen

Janine image
door Janine

30 Januari 2023

Hij legt 1000 km af om de vriendin te bereiken die hij op internet heeft ontmoet: ze komt niet opdagen
Advertisement

Het internet is een geweldige ontdekking geweest, we kunnen niet anders zeggen. Alles gaat onderhand via internet en dankzij de supersnelle verbinding kan iedereen contact houden, zelfs als je kilometers ver weg bent, of nieuwe kennissen maken. Er is echter niet gezegd dat deze succesvol zullen zijn, waardoor er situaties kunnen ontstaan ​​die niet bepaald aangenaam zijn.

De 18-jarige hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, die na twee jaar langeafstandsrelatie met een meisje erg teleurgesteld was toen hij haar persoonlijk probeerde te ontmoeten.

via Visao Oeste

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De jongen in kwestie heet Mateus en woont in Gravataí, in Brazilië. Zijn verhaal had een heel romantisch begin, de jongen ontmoette namelijk een meisje op internet, begon met haar te chatten, ze raakten vertrouwd en bouwden een relatie op, zij het op afstand. Deze situatie duurde ongeveer 2 jaar, waarna Mateus besloot dat hij een stap verder moest gaan.

Dus kwam hij in actie door af en toe wat werk te doen, legde al het verdiende geld opzij en kocht een buskaartje dat hem naar de stad van Luana zou brengen, zo heet zijn vriendin. Onze hoofdrolspeler ging daarom op pad en legde 1000 kilometer af om Osasco, in São Paulo, in Brazilië, te bereiken, waar hij hoopte het meisje persoonlijk te leren kennen.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Eenmaal aangekomen, kreeg hij echter een nare teleurstelling: Luana, met wie hij tot een paar uur eerder had gesproken, kwam niet opdagen op het busstation en had hem op elk communicatiekanaal geblokkeerd. Ze was praktisch verdwenen en er was geen manier om contact met haar op te nemen. Wat kon hij doen?

Mateus had heel weinig geld op zak en kon niet naar huis: hij zat vast. Gelukkig schoten twee militairen hem te hulp. Ze luisterden naar het verhaal van de jongen, probeerden hem te troosten, steunden hem in een voortdurend en vasthoudend wachten op de jonge vrouw, maar toen ze zagen dat er geen hoop meer was, adviseerden ze hem om terug naar huis te gaan.

Ze slaagden erin om 90 dollar bij elkaar te krijgen waarmee Mateus het retourticket kocht en ze gaven hem wat geschenken om hem te troosten voor de nare situatie waarin hij zich bevond. Een verhaal dat goed begon maar helaas niet het gelukkige einde kreeg dat het verdiende.

JOVEN VIAJÓ 1.000 KM PARA CONOCER A SU “NOVIA VIRTUAL”, PERO ELLA NUNCA LLEGÓ En estos tiempos de pandemia, las redes...

Pubblicato da Orgullo Puneño su Domenica 24 ottobre 2021

Het gebruik van internet is steeds belangrijker geworden in ons leven en houdt ons in contact met de hele wereld, maar we moeten altijd voorzichtig zijn, want kleine of grote valkuilen kunnen achter het scherm verborgen zitten. Laten we hopen dat deze jonge man zijn liefdesverdriet zo snel mogelijk kan overwinnen en we wensen hem de juiste persoon te ontmoeten die hij verdient.

Advertisement