Actrice ontmoet dakloze man en wordt verliefd op hem: "hij leerde me dat er maar weinig voor nodig is om te leven" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

11 Juli 2022

Actrice ontmoet dakloze man en wordt verliefd op hem: "hij leerde me dat er maar weinig voor nodig is om te leven" (+ VIDEO)
Advertisement

Soms heeft het lot echt ongelooflijke verrassingen voor ons in petto. Misschien zoeken we een leven lang naar de liefde en dan ontdekken we dat het daar om de hoek op ons wacht, misschien verbergt het zich onder een onverwachte vorm, maar het is klaar om naar buiten te komen en ons te overweldigen op een manier die we niet voor mogelijk hielden.

Zoiets overkwam de Zweedse actrice Emmy Abrahamson, die haar toekomstige echtgenoot ontmoette in een park in Amsterdam en nee, hij was daar niet voor een wandeling, hij was een ongelukkige dakloze man die daar leefde en waar de vrouw verliefd op werd. Wij vertellen je wat meer over hen.

via Indipendent

Advertisement
This Morning/Youtube

This Morning/Youtube

Emmy Abrahamson is een briljante Zweedse actrice en schrijfster die de man van haar leven bij toeval en in een Nederlandse “struik” ontmoette. Je leest het goed, maar waarom schrijven we dit? Om een ​​simpele reden: Vic Kocula, haar echtgenoot, was een dakloze man die met de dag leefde en geen stabiliteit had. Op een dag, terwijl hij door een park in Amsterdam dwaalde, zag hij deze mooie vrouw van een afstand, hij was gefascineerd en besloot haar te benaderen. Emmy, die in de stad was om een ​​regisseur te ontmoeten, zat op een bankje toen de man naast haar ging zitten en met de zeer banale vraag "hoe laat is het" de eerste stap naar haar toe deed.

"Ik moet toegeven dat zijn uiterlijk me een beetje perplex maakte - zei de voormalige actrice in een interview - maar zijn bruine ogen brachten iets magisch op me over en ik voelde dat ik hem weer wilde zien". Dus na een paar dagen spraken de twee af om elkaar op hetzelfde bankje te zien en ontmoetten ze elkaar weer voor een praatje en een wandeling. Vic, die wist wat voor aspect hij had, had niet opgegeven en had er alles aan gedaan om er wat beter uit te zien dan de vorige keer. Hij, die vanuit Canada naar Europa was verhuisd, had heel moeilijke tijden doorgemaakt, maar hij voelde dat het leven hem een ​​nieuwe kans gaf.

Advertisement
Sardaka/Wikimedia - Not the actual photo

Sardaka/Wikimedia - Not the actual photo

In de loop van de tijd zagen de twee elkaar verschillende keren en er ontstond iets diepgaands tussen hen, in ieder geval totdat ze terugkeerde naar Wenen waar ze woonde. "Ik dacht dat we elkaar nooit meer zouden zien - zei Emmy - ik had mijn telefoonnummer achtergelaten, maar hij had er geen en ik wist zeker dat hij me niet zou bellen". Maar zo was het niet. Vic deed er alles aan om wat geld te verdienen en zich bij haar in Oostenrijk te voegen. Hier nam hun relatie een vlucht tussen positiviteit en duizenden twijfels, vooral van de mensen die naast Emmy stonden. Wat moest een actrice, dochter van een rijke ondernemer, opgeleid en 5 talen sprekend, met een dakloze man? Op het eerste gezicht niets, maar het hart kan niet worden gecontroleerd en wanneer Cupido besluit zijn deel te doen, is er geen sociale klasse of verschil dat stand kan houden.

Toen alle obstakels waren overwonnen, besloten de twee hun leven samen door te brengen, een gezin te stichten en kregen ze twee mooie dochters. Dit alles terwijl Vic, bewogen door een grote wilskracht, weer in het spel kwam door 5 jaar te studeren en werktuigbouwkundig ingenieur te worden. Een modern sprookje dat laat zien hoezeer in het leven alles anders kan gaan dan verwacht en zich transformeert in de mooiste ervaring die er bestaat.

Emmy verliet ondertussen de wereld van acteren en sloeg de weg van de literatuur in. Ze heeft verschillende romans geschreven, waaronder die waarin ze vertelt over haar ervaringen met haar man. "Sommige mensen vertellen me dat ik Vic heb gered en hem de kans heb gegeven om te veranderen, maar dat is niet zo - zegt de vrouw - Hij was het die me redde en me liet begrijpen dat er soms maar heel weinig voor nodig is om te leven".

En het is echt waar: we hebben vaak moeite om wie weet welk doel te bereiken, maar als we er even bij stilstaan, realiseren we ons hoe belangrijk het is om bovenal omringd te zijn door mensen die van ons houden en alles zouden doen om ons een goed gevoel te geven, denk je ook niet?

Advertisement