In de steek gelaten door haar vriend tijdens een etentje in een restaurant, betaalt ze voor de zoveelste keer de rekening

Janine image
door Janine

21 Juli 2022

In de steek gelaten door haar vriend tijdens een etentje in een restaurant, betaalt ze voor de zoveelste keer de rekening
Advertisement

Het is algemeen bekend dat wanneer je met iemand gaat daten, de eerste indrukken misschien niet helemaal echt zijn, maar je verwacht zeker geen al te radicale veranderingen in de loop van een eventuele relatie. Tijdens de eerste afspraakjes is het normaal om aandacht te besteden aan alle details, in een poging er "perfect" uit te zien en een goede indruk te maken; maar het is even normaal om je gedrag niet te veranderen gedurende de jaren van de relatie. Een jonge vrouw genaamd Carola daarentegen vertelde op TikTok haar slechte ervaring met een man die volgens haar de liefde van haar leven was. Uiteindelijk bleek de man echter verre van perfect te zijn.

via TikTok / carolaysumusica

Advertisement
TikTok / carolaysumusica

TikTok / carolaysumusica

Carola dacht dat ze echt haar soulmate had gevonden, de perfecte man: vriendelijk, lief, aanhankelijk en attent in de relatie. Wat wil je nog meer in een relatie? Plots begon de man echter het slechtste gedrag te vertonen, wat nooit door een man op een date werd uitgevoerd. Kort gezegd, dwong de man Carola om altijd de rekening te betalen in het restaurant, met een aantal nogal vervelende trucjes. Carola dacht dat ze in de zevende hemel was, maar realiseerde zich al snel dat de man die ze zo had geïdealiseerd, slechts een egoïst was. De eerste keer dat ze samen uit eten gingen in een restaurant, had Carola eigenlijk al gegeten, maar had de man erop gestaan ​​dat ze iets zou nemen om hem gezelschap te houden tijdens de maaltijd. Carola stelde hem tevreden door een klein deel van een van de vele gerechten op het menu te bestellen, maar uiteindelijk moest ze de volledige rekening voor de avond betalen omdat hij "zijn portemonnee was vergeten".

Dit alles zou niet eens zo erg zijn als het een keer zou gebeuren, maar zoals je je kunt voorstellen, is de man begonnen zijn plan uit te voeren om nooit ook maar iets te betalen. Een nogal belangrijk "signaal", dat Carola ertoe bracht om na te denken over haar partner.

Advertisement
TikTok / carolaysumusica

TikTok / carolaysumusica

Carola vertelde nog een soortgelijke episode: op een avond ging het stel uit eten voor een heerlijk diner op basis van sushi. Nadat het eten was besteld, kreeg de man diezelfde avond een uitnodiging van een vriend van hem, daarom verslond hij haastig zijn gerechten en liet Carola alleen, met de vork nog in de hand, nog voordat ze van de sushi kon genieten: "Hij nodigde me uit voor het avondeten en op dat moment belde een van zijn vrienden hem om en vroeg hem om ergens heen te gaan. Hij at snel alle sushi op, gaf me een kus en rende het restaurant uit, ook al had ik mijn eten nog op mijn bord liggen”, zei het meisje in haar video. En alsof de scène niet al vernederend genoeg was, wie zou de rekening betalen? Carola natuurlijk.

De video is meer dan 7 miljoen keer bekeken en de vele gebruikers die commentaar hebben geleverd op het zeer twijfelachtige gedrag van de man waren blij te horen dat Carola de relatie met hem heeft beëindigd. Het is dan ook schandalig om je vriendin op een afspraak alleen achter te laten en haar de rekening voor de zoveelste keer te laten betalen.

Advertisement