Ze hebben 42 jaar verschil, maar ze zijn gelukkig: "Liefde kent geen leeftijd!"

Janine image
door Janine

25 Augustus 2022

Ze hebben 42 jaar verschil, maar ze zijn gelukkig: "Liefde kent geen leeftijd!"
Advertisement

Wanneer er over een stel wordt gesproken vanwege het grote leeftijdsverschil tussen de twee partners, zijn de meeste gebruikers altijd bereid om een ​​dergelijke relatie zwaar te beoordelen. De laatste tijd hebben TikTok-gebruikers het over Jackie en Dave, een stel met 42 jaar verschil. Jackie is een 27-jarige vrouw van Filipijnse afkomst, terwijl Dave een 69-jarige Amerikaanse man is. De twee zijn drie jaar getrouwd en, zich bewust van de bijzonderheid van hun relatie, hebben ze een TikTok-kanaal geopend waarin ze hun liefde aan de hele wereld tonen. Jammer echter dat veel gebruikers nooit een kans missen om ze te bekritiseren en van alles over hen te zeggen hebben.

via TikTok / dave_jackie2818

Advertisement
TikTok / dave_jackie2818

TikTok / dave_jackie2818

Als er zo'n groot leeftijdsverschil is, beginnen mensen meteen vooroordelen te krijgen: is de jonge vrouw alleen getrouwd om geld en om een ​​verblijfsvergunning te krijgen? Zoekt hij, van zijn kant, iemand om voor hem te zorgen terwijl hij ouder wordt? De meeste TikTok-gebruikers hebben precies deze twijfels geuit in de commentaren die elkaar opvolgen onder elke video van Jackie en Dave. De twee ontmoetten elkaar op een datingsite en nadat Dave de vrouw om haar telefoonnummer had gevraagd, besloten ze af te spreken en koffie te drinken bij Starbucks. Van wat het stel zegt, was dat het begin van een "fantastische relatie".

Helaas is hun TikTok-kanaal echter vaak het doelwit van al diegenen die absoluut niet geloven in de echtheid van hun liefde. De overgrote meerderheid van de opmerkingen beschuldigt Jackie er zelfs van een van die vrouwen te zijn die alleen met mannen trouwen voor geld en persoonlijk gemak. Tegen Dave zijn de opmerkingen niet minder: de man zoekt in werkelijkheid iemand die voor hem kan zorgen.

Advertisement
TikTok / dave_jackie2818

TikTok / dave_jackie2818

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel reacties op hun video's van deze strekking zijn: "Ware liefde... voor het visum!" of "Visum en geld! Zij stuurt al dat geld naar haar familie”; en tot slot: "Het spijt me voor hem, hij zoekt een verzorgster, ze weet dat het niet juist is, maar ze heeft geld nodig", schreef een andere gebruiker. "Het spijt me, maar dit is verkeerd", schreef een andere gebruiker. Jackie en Dave hebben elke dag te maken met deze golven van negativiteit, maar gelukkig zijn er ook mensen die hen steunen: "Ik kan niet geloven dat mensen jullie nog steeds lastig vallen over het leeftijdsverschil. Jullie zijn een mooi stel. Leeftijd maakt geen verschil!!”, en nogmaals: “als je gelukkig bent, doet niets wat andere mensen zeggen ertoe!".

Wat is jouw mening hierover? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement