Deze verlaten hond was voorbestemd tot een zekere dood, maar een jongen gaf haar een nieuw leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze verlaten hond was voorbestemd tot…
15 grappige foto's van katten die weigeren hun baasjes wat privacy te geven Een man koopt de bank die hem 18 jaar eerder een lening had geweigerd om zijn bedrijf te starten

Deze verlaten hond was voorbestemd tot een zekere dood, maar een jongen gaf haar een nieuw leven

20 Oktober 2020 • Door Janine
4.912
Advertisement

Er zijn wezens die veroordeeld zijn tot vreselijke ervaringen, waaruit geen uitweg lijkt te zijn en die in plaats daarvan, gelukkig voor hen, het begin van een nieuw leven blijken te zijn. Het hondje waarover we je nu gaan vertellen, is zich hiervan terdege bewust, een dier dat mishandeld en afgewezen werd door harteloze mensen, die een jongen tegenkwam die niet onverschillig kon blijven voor het leed dat ze doormaakte.

Voor haar was het een echte verlosser, een weldoener die haar liet zien dat mensen niet allemaal zo wreed zijn als degenen die ervoor hadden gezorgd dat ze het risico liep te sterven.

We zijn in Monterrey, in Mexico. Hier was de jonge Israel getuige van een scène die niemand met een beetje hart ooit zou willen zien. Op straat, op de stoep, lag een in de steek gelaten hond, duidelijk ondervoed en volledig verzwakt. Het was meteen duidelijk dat het hondje op een wrede manier in de steek was gelaten.

Israel besloot op dat moment dat hij in actie moest komen en iets concreets moest doen om haar te redden. "Toen ik haar goed bekeek, brak mijn hart. Ik kon niet geloven dat iemand haar in de steek had gelaten en haar daar in die erbarmelijke toestand had achtergelaten", zei hij. Na voor voedsel en water te hebben gezorgd slaagde de jongen erin de arme hond op de been te brengen. Op dat moment was het duidelijk dat hij haar mee zou nemen en haar alle zorg, genegenheid en aandacht zou schenken die ze tot dan toe had gemist.

Advertisement

En Victoria - zoals het hondje werd genoemd - heeft het gered, net als een dappere krijger die een vreselijke strijd wint. In zes maanden tijd is haar toestand op zijn zachtst gezegd verbeterd: de hond is een ander dier geworden, vergeleken met hoe ze eruit zag toen Israel haar op straat vond. Geen droefheid op haar gezicht meer: ​​nu is dit prachtige wezen sereen, speels en "lachend", samen met haar menselijke vriend die, door een zeer gelukkig lot, die dag voorbijliep en haar van een gruwelijk lot redde.

De beelden van Victoria en haar verhaal gingen snel de wereld rond, en Israel kon niet anders dan delen wat hij had meegemaakt, ook met de hoop dat de foto's van de hond in erbarmelijke toestand vroeg of laat de ogen zouden bereiken van degene het op straat had achtergelaten. We zijn blij met het gelukkige einde van dit verhaal, we hopen dat mensen zich bewuster worden voor gevoelige onderwerpen zoals het achterlaten van weerloze dieren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt