De trouwe poedel accepteert niet dat zijn baasje er niet meer is en bezoekt elke dag haar graf - BekijkDezeVideo.nl
x
De trouwe poedel accepteert niet dat…
Een man dumpt vuilnis in het bos: na identificatie laat de burgemeester het allemaal in zijn tuin uitladen

De trouwe poedel accepteert niet dat zijn baasje er niet meer is en bezoekt elke dag haar graf

19 Oktober 2020 • Door Janine
4.101
Advertisement

De relatie die ontstaat tussen een hond en zijn baasje is een band van vriendschap, solidariteit en liefde die veel verder gaat dan elke andere denkbare relatie. Vooral als je de hond in kwestie sinds de allereerste levensmaanden hebt, weet je dat de band die hij met zijn eigenaar heeft gecreëerd, bijna onverwoestbaar zal zijn. Dat getuigt een vrouw op Twitter, die het verhaal van haar zus en haar hondje Benito wilde delen: "Mijn zus stierf 4 jaar geleden en Benito, haar hond die haar de laatste 2 jaar van haar leven vergezelde, blijf haar ook vandaag nog gezelschap houden". Een zin die verwijst naar het feit dat Benito, zelfs na het vreselijke overlijden van zijn baasje, haar graf blijft bezoeken.


Benito is een hele vriendelijke zwarte poedel die sinds de eerste levensmaanden werd geadopteerd door Joha, een meisje dat letterlijk als een moeder voor hem was. Stel je zijn reactie voor op de trieste realiteit: Joha, zijn baasje, is er niet meer, maar hij weigert het te accepteren en elke keer dat hij haar bezoekt, blijft hij uren op haar graf liggen, alsof hij verwacht haar elk moment weer voor zich te vinden.

Het verhaal ging viraal nadat Joha's zus Benito's verhaal op Twitter had gepost en zijn loyaliteit en liefde prees. Want wat Benito vandaag nog steeds demonstreert, 4 jaar na de dood van zijn baasje, is wat "onvoorwaardelijke liefde" wordt genoemd.

Advertisement

In de hartverwarmende video van de post op Twitter kun je zien hoe het hondje altijd heel gelukkig was in Joha's gezelschap.

Alleen al de gedachte dat deze twee niet langer samen kunnen zijn, is echt hartverscheurend.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt