Een man koopt de bank die hem 18 jaar eerder een lening had geweigerd om zijn bedrijf te starten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man koopt de bank die hem 18 jaar…
Deze verlaten hond was voorbestemd tot een zekere dood, maar een jongen gaf haar een nieuw leven Deze Dalmatiër is bevallen van 18 puppy's: de foto’s doen denken aan

Een man koopt de bank die hem 18 jaar eerder een lening had geweigerd om zijn bedrijf te starten

20 Oktober 2020 • Door Janine
4.029
Advertisement

In het leven moet je risico's kunnen nemen en de moed hebben om je situatie te verbeteren, zolang je maar volledig vertrouwen hebt in je mogelijkheden; en denk niet dat de weg naar succes zo gemakkelijk is, er zullen altijd heel moeilijke momenten zijn die je met opgeheven hoofd onder ogen moet zien en overwinnen. Iets wat Adam Deering heel goed weet, die op 21-jarige leeftijd zijn baan als verkoper opgaf om te proberen een zeer succesvolle ondernemer te worden.

via: Daily Mail

Adam Deering heeft altijd in zijn ondernemersvaardigheden geloofd. Daarom stopte hij op zijn 21e met zijn baan als verkoper op zoek naar een lening van de bank om zijn nieuwe levensfase te beginnen; hij was alleen niet voorbereid op wat de bank hem zou vertellen: "Ik stopte met mijn baan als verkoper toen ik 21 was omdat ik wist dat ik de mogelijkheid had om een ​​succesvol bedrijf op te zetten, maar ik had geen cent, dus had ik een lening nodig. Ik presenteerde de bank een volledig bedrijfsplan en vroeg £10.000, maar de bankdirecteur leek me helemaal niet serieus te nemen.”

Maar Adam gaf niet op en raakte niet ontmoedigd; hij bleef aan zijn droom werken op kantoor, zonder een tafel of stoel die hij zich niet kon veroorloven; Chris, een vriend en buurman van hem, bood aan hem financieel te helpen en het was dankzij zijn bijdrage dat Adam, na een aantal zeer moeilijke maanden met alleen zijn spaargeld als verkoper, zijn ondernemersbedrijf oprichtte.

18 jaar later zijn de dingen ten goede veranderd voor Adam. De man staat nu aan het hoofd van vijf miljardenbedrijven en heeft zelfs het gebouw gekocht waar de bank was gevestigd, dat hem jaren eerder had afgewezen, voor 450.000 pond; op de plaats van de oude bank zal Adam 8 appartementen bouwen met een commerciële ruimte erin. Adam vertelt nu over zijn levenservaring: "Een bedrijf helemaal opnieuw opbouwen is zeker niet gemakkelijk en er zijn altijd momenten dat je je afvraagt ​​of het zal lukken. De sleutel is om trouw te blijven aan je visie en vooruit te gaan, er zullen altijd obstakels zijn die je moet overwinnen."

Een levensles die niet alleen de moeite waard was voor Adam, maar die klinkt als een motivering voor al diegenen die hard proberen te vechten om hun dromen waar te maken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt