Een premature baby wordt na 5 maanden zwangerschap geboren: hij was zo klein als een Superman-pop - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een premature baby wordt na 5 maanden…
18 foto's van honden die groter zijn geworden dan hun baasjes: voor hen blijven het altijd puppy's Door je huis alvast te decoreren voor Kerstmis, worden mensen gelukkiger: een studie suggereert het

Een premature baby wordt na 5 maanden zwangerschap geboren: hij was zo klein als een Superman-pop

Door Janine
10.133
Advertisement

Geloof jij in wonderen? Er zijn er die er sterk in geloven, en degenen die dat niet doen, maar afgezien van persoonlijke overtuiging, zijn veel ouders die hebben gezien dat hun kinderen hun leven riskeerden in wanhopige omstandigheden en zich vervolgens redden van een lot dat bezegeld leek, meer vatbaar om te denken dat deze zeldzame gebeurtenissen echt kunnen plaatsvinden. Zoals is gebeurd met Logan Ray, die te vroeg werd geboren na slechts 23 weken zwangerschap en die heeft gevochten om in leven te blijven.

via: Metro UK

Nadat hij met een zwangerschapsduur van slechts 23 weken te vroeg werd geboren, woog Logan slechts 0,7 pond en was zijn lengte precies gelijk aan die van een Superman-pop die zijn vader voor hem had gekocht toen hij eindelijk uit het ziekenhuis kwam. Na in totaal 105 dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is Logan eindelijk weer thuis, hij is gegroeid en is nu vier jaar oud en elk jaar maakt zijn moeder Valerie een foto van hem naast zijn favoriete pop om te herinneren hoe hij in het verleden in staat was om te herstellen en een buitengewone gehechtheid aan het leven had.

Moeder Valerie is zo trots op haar kleine Logan dat ze in een interview zei: "Hij is ook een kleine superheld. Ook al woog hij maar een halve kilo, ik noemde hem altijd de stoere jongen van de familie!"

Een kleine held die het ongeluk van zijn moeder wist te overwinnen en gezond opgroeide zoals al zijn leeftijdsgenoten; ja, omdat Valerie een vroeggeboorte heeft gehad als gevolg van een cervicale incompetentie, wat een medische aandoening is waarbij de baarmoederhals voortijdig verkort en verwijdt, en soms ook miskramen veroorzaakt.

Advertisement

Hoewel de artsen Rob en Valerie vertelden dat het beter was om de zwangerschap in deze toestand af te breken, was het paar onvermurwbaar: "Zowel Rob als ik keken naar de dokter en zeiden: “we gaan nergens heen, of we hem nu morgen krijgen, of over vier maanden, we blijven in het ziekenhuis."

Een beslissing die leidde tot de gebeurtenissen die we kennen: op 25 juli 2016 beviel Valerie na 23 weken zwangerschap, werd Logan onmiddellijk opgenomen op de NICU en onderging hij een ooglaseroperatie om zijn retinopathie te herstellen vanwege de vroeggeboorte die hem blind had kunnen maken. Na 105 dagen van harde strijd won de baby de uitdaging en kwam uit het ziekenhuis, in de armen van mama en papa.

Een echte Superman... in miniatuur!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt