Een premature baby wordt na 5 maanden zwangerschap geboren: hij was zo klein als een Superman-pop

Janine image
door Janine

29 Oktober 2020

Een premature baby wordt na 5 maanden zwangerschap geboren: hij was zo klein als een Superman-pop
Advertisement

Geloof jij in wonderen? Er zijn er die er sterk in geloven, en degenen die dat niet doen, maar afgezien van persoonlijke overtuiging, zijn veel ouders die hebben gezien dat hun kinderen hun leven riskeerden in wanhopige omstandigheden en zich vervolgens redden van een lot dat bezegeld leek, meer vatbaar om te denken dat deze zeldzame gebeurtenissen echt kunnen plaatsvinden. Zoals is gebeurd met Logan Ray, die te vroeg werd geboren na slechts 23 weken zwangerschap en die heeft gevochten om in leven te blijven.

via Metro UK

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Nadat hij met een zwangerschapsduur van slechts 23 weken te vroeg werd geboren, woog Logan slechts 0,7 pond en was zijn lengte precies gelijk aan die van een Superman-pop die zijn vader voor hem had gekocht toen hij eindelijk uit het ziekenhuis kwam. Na in totaal 105 dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is Logan eindelijk weer thuis, hij is gegroeid en is nu vier jaar oud en elk jaar maakt zijn moeder Valerie een foto van hem naast zijn favoriete pop om te herinneren hoe hij in het verleden in staat was om te herstellen en een buitengewone gehechtheid aan het leven had.

Advertisement
Flickr/Not The Actual Photo

Flickr/Not The Actual Photo

Moeder Valerie is zo trots op haar kleine Logan dat ze in een interview zei: "Hij is ook een kleine superheld. Ook al woog hij maar een halve kilo, ik noemde hem altijd de stoere jongen van de familie!"

Een kleine held die het ongeluk van zijn moeder wist te overwinnen en gezond opgroeide zoals al zijn leeftijdsgenoten; ja, omdat Valerie een vroeggeboorte heeft gehad als gevolg van een cervicale incompetentie, wat een medische aandoening is waarbij de baarmoederhals voortijdig verkort en verwijdt, en soms ook miskramen veroorzaakt.

Advertisement