Een tweeling bevalt op hun 33e verjaardag binnen enkele minuten van elkaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een tweeling bevalt op hun 33e verjaardag…
Een 81-jarige man kan zijn in het ziekenhuis opgenomen vrouw niet bezoeken, dus brengt hij haar een serenade op de binnenplaats van het ziekenhuis Een echtpaar van middelbare leeftijd verwelkomt een meisje nadat ze al 14 zoons op de wereld hebben gezet

Een tweeling bevalt op hun 33e verjaardag binnen enkele minuten van elkaar

Door Janine
6.373
Advertisement

Als je je leven deelt met een tweelingbroer of zus, deel je belangrijke momenten, passies en teleurstellingen. Tweelingen zouden een speciale relatie met elkaar hebben, van liefde en wederzijdse afhankelijkheid die door de tweeling zelf als "eeuwig" wordt gezien. Autumn Shaw en Amber Tramontana zijn een 33-jarige tweeling die, na hun mooiste jaren samen te hebben doorgebracht, hebben besloten om samen nog een belangrijke mijlpaal te delen: die van de bevalling. De twee vrouwen hebben in feite precies op dezelfde dag een ​​kind op de wereld gezet, op slechts 90 minuten van elkaar. Een nogal zeldzame en merkwaardige gebeurtenis!

via: Metro

Dit is een zeldzame gebeurtenis, die 1 keer op de 150.000.000 voorkomt, en die deze tweelingzussen overkwam in het Fort Sanders Regional Medical Center-ziekenhuis in Knoxville, Tennessee (VS). Autumn Shaw en Amber Tramontana hebben het leven geschonken aan Charleston en Blakely, twee schattige kleine jongens die waarschijnlijk in nauw contact zullen opgroeien, bijna alsof ze broertjes zijn. Beide zussen gaven toe dat ze de geboorte van hun kinderen zo wilden plannen dat ze op de een of andere manier dezelfde leeftijd konden hebben en samen konden opgroeien, maar geen van beiden had gedacht dat ze op dezelfde dag zouden bevallen, met een tussenpoos van 90 minuten van elkaar.

En alsof dat nog niet genoeg was, zijn ze allebei op hun 33ste verjaardag bevallen! Vanaf nu hebben beide gezinnen, op 29 oktober, 4 verjaardagen te vieren!

We wensen deze twee geweldige gezinnen het allerbeste toe.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt