Een make-upgoochelaar slaagt erin zijn klanten om te toveren in totaal andere mensen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een make-upgoochelaar slaagt erin zijn…
Twee zussen vinden een portemonnee met $200 op straat en geven deze terug aan de rechtmatige eigenaar Een kat komt na 3 dagen thuis met een bericht om zijn nek:

Een make-upgoochelaar slaagt erin zijn klanten om te toveren in totaal andere mensen

Door Janine
21.783
Advertisement

Gezichtsmake-up is een hedendaagse kunst die als zodanig moet worden erkend. Er zijn zoveel professionals in de wereld die zich hebben gespecialiseerd in make-up art dat ze op de gezichten van vrouwen en mannen echte meesterwerken van transformaties hebben gecreëerd. Net als Vadim Andreev, een getalenteerde Russische visagist die de levens van zijn cliënten volledig veranderde, die absoluut een ander uiterlijk nodig hadden.

Vadim vertelt over zijn passie voor transformaties met deze woorden: "Door voor en na-foto's van mezelf te maken, wilde ik laten zien dat we er allemaal anders uit kunnen zien en onze schoonheid op verschillende manieren kunnen uitdrukken, en dat is leuk om te doen!"

Advertisement

Vadim begon op jonge leeftijd met het dragen van make-up, terwijl hij op 16-jarige leeftijd naar de school voor professionele make-up artists ging. Inmiddels zijn er 20 jaar verstreken sinds die tijd en is Vadim een ​​zeer gewilde visagist geworden"!

Mensen van alle leeftijden komen naar hem toe; van meer volwassen vrouwen die hun uiterlijk volledig willen veranderen omdat ze ontevreden zijn, tot jongere vrouwen die graag een metamorfose willen. Maar er zijn ook mannen die iets anders willen:

Advertisement
Advertisement

Bij Vadim komt de klant altijd tevreden en volledig getransformeerd uit de salon: nu lijken het totaal verschillende mensen!

Kijk hieronder naar zijn meesterwerken:

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt