Na je 40e kun je je haar beter kort knippen: een mode-expert onthult 8 gouden regels voor volwassen vrouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na je 40e kun je je haar beter kort…
Hij onthult de ontrouw van zijn zwangere vrouw op een feestje: ze bedroog hem al drie jaar met een gemeenschappelijke vriend

Na je 40e kun je je haar beter kort knippen: een mode-expert onthult 8 gouden regels voor volwassen vrouwen

Door Janine
151.004
Advertisement

Niemand kan ons vertellen wat we met ons leven moeten doen, of hoe we ons moeten kleden of ons haar moeten laten knippen, vooral als we vrouwen zijn van een bepaalde volwassenheid en leeftijd. Maar vaak kan het volgen van modellen van beroemdheden om op hen te lijken of de nieuwste mode te volgen, contraproductieve effecten hebben. Vooral bij vrouwen die een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd en zich koste wat het kost nog heel jong willen voelen.

via: Para Ti
foto: Pxfuel

Carolina Herrera, een van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de modewereld en een van de meest gevolgde experts in de sector, is voor een koerswijziging in het uiterlijk van vrouwen boven de 40. Volgens haar zijn sommige modieuze kledingstukken niet per se geschikt voor alle leeftijden; voor Herrera is het juist om een ​​bepaalde spijkerbroek of een bepaald T-shirt te dragen, of een bepaalde look te volgen als deze gericht is op de leeftijd die ze hebben. Hier zijn 8 gouden regels voor volwassen vrouwen om volgens deze mode-expert te volgen:

  • De mode verandert, en daarom moet ook een vrouw de moed hebben om mee te veranderen; heel vaak zijn we bang om nieuwe trends te dragen en te omarmen, maar als we de transformatie in ons leven niet verwelkomen, accepteren we onze leeftijd ook niet.
  • Voor Carolina Herrera heeft het geen zin om modekleding te dragen die bedoeld is voor een jong target als we ouder zijn dan 40, en zij denkt hetzelfde met betrekking tot haar. De mode-expert suggereert in feite om het haar ​​kort te houden en niet te lang en golvend, omdat het kortere kapsel bescheidenheid en oprechtheid suggereert.
  • Om deze reden is het gepast om na de leeftijd van veertig al die minirokjes die we met zoveel enthousiasme in onze tienerjaren dragen, opzij te leggen.
  • Carolina Herrera adviseert ook om na een bepaalde leeftijd af te zien van het gebruik van de bikini aan zee.
  • Net als bikini's en minirokjes moeten zelfs die strakke, jeugdige spijkerbroeken voor altijd weg worden gelegd, aldus Herrera.
  • Bovendien mag elke jurk die wordt gedragen door een vrouw van boven de 40 niet te laag uitgesneden zijn; niet te veel laten zien is de gouden regel!
  • En hoe zit het met het kapsel? Niet lang maar kort, want de volwassen leeftijd van een vrouw moet bescheidenheid en oprechtheid met zich meebrengen.

Voor Herrera is de leeftijd van volwassenheid vooral de leeftijd van bescheidenheid, oprechtheid, eerlijkheid met zichzelf, het is contraproductief om te zoeken naar een jeugdig uiterlijk wanneer een vrouw vertrouwen moet uitstralen in zichzelf en met de levenservaring die het verstrijken van de tijd haar heeft gegeven. Ongetwijfeld een ander soort elegantie, maar een die door een expert als Herrera wordt gesuggereerd, kan zeker een interessante gedachte op gang brengen over hoezeer de modieuze dameslook van vandaag opnieuw ter discussie kan worden gesteld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt