Een kitten wordt bedekt met motorolie gevonden: na het wassen onthult het al zijn schoonheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kitten wordt bedekt met motorolie…
Een politieagent troost een bang kind na een auto-ongeluk: een vrouw fotografeert de ontroerende scène 18 mensen die hun verbazingwekkende transformatie van lelijke eendjes naar mooie zwanen wilden laten zien

Een kitten wordt bedekt met motorolie gevonden: na het wassen onthult het al zijn schoonheid

20 November 2020 • Door Janine
2.220
Advertisement

Wat zou je doen als je geconfronteerd zou worden met een weerloos kitten, op zoek naar voedsel en hulp, in een duidelijke staat van ondervoeding en helemaal bedekt met vuil en motorolie? Je zou vast denken dat hij mishandeld werd en dat hij was ontsnapt voordat het te laat was; het feit is dat je niet twee keer zou nadenken en hem zou redden van een wreed lot. Net zoals deze vriendelijke dierentrimmer deed, die de blik van een kat in nood kruiste.

via: Love Meow

Deze man redde de kat van de straat, bracht hem naar binnen en merkte dat hij bijzonder ondervoed was en bedekt was met vuil en motorolie; kortom, die kat had absoluut voedsel, verzorging en een lekker badje nodig. Dus besloot de dierenarts, voordat hij naar het dierenasiel van Friends for Life Rescue Network in Zuid-Californië ging, hem grondig te wassen en zijn ware uiterlijk te onthullen...

Na het badje liet het kitten zijn prachtige witte vacht en de unieke schoonheid van zijn hemelsblauwe ogen zien. Eenmaal aangekomen bij de opvang was Lazlo, zoals de kat werd genoemd, nog steeds extreem zwak en erg uitgedroogd. Daarom werd hij de uren daarop intraveneus gevoed, totdat hij volledig hersteld was.

Hij voelde zich niet alleen veel beter, maar Lazlo leek de aandacht te zoeken van de dierenartsen en vrijwilligers van de opvang die zijn leven hadden gered; hij was hen erg dankbaar...

Advertisement

Adoptiemoeder Kaitlyn Hemphill zei: "We kenden zijn persoonlijkheid niet echt toen hij er zo slecht aan toe was, maar nu hij in goede gezondheid verkeert, kunnen we wel zeggen dat hij absoluut “gek” is. Hij is een beetje wild!”

Hoewel medische onderzoeken hebben bevestigd dat Lazlo helaas doof is aan beide oren, weerhoudt dit hem er niet van om rond te rennen en zich te vermaken met zijn favoriete mensen; hij houdt van rennen, spelen, bijten aan voeten, en veel eten!

Het lijkt erop dat Lazlo het heeft gered, volledig genezen is en eindelijk de harten heeft veroverd van een mensenfamilie die van hem houdt om wat hij is: een witte bol wol met onweerstaanbare blauwe ogen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt