x
Zelf je haar knippen: een schoonheidssalon…
16 mensen die dachten dat ze trendy waren, maar een slechte smaak hadden wat betreft kleding Na de aardbeving biedt hij zich vrijwillig aan om te helpen: een man met dwerggroei slaagt erin om meer mensen te redden dankzij zijn lengte

Zelf je haar knippen: een schoonheidssalon deelt een eenvoudige en bizarre techniek om je haar te knippen

13 November 2020 • Door Janine
3.312
Advertisement

Veel mensen vertrouwen op hun vertrouwde kapper als het tijd is om hun haar te knippen, maar er zijn veel anderen die proberen hun haar zelf te knippen om geld te besparen. Als je in de laatste en zeer dappere categorie mensen valt, moet je zeker deze video bekijken, gepubliceerd door een schoonheidssalon in Duitsland, waarin de kapper het haar van een klant knipt met een techniek die even bizar als effectief is. Zoals je zult zien, klinkt het heel eenvoudig, maar als je er niet zeker van bent, laat dan maar zitten.


Zoals je gemakkelijk kunt zien in de video, verdeelt de kapster het haar van de cliënt allereerst in vier lokken. Daarna gebruikt ze een flinke hoeveelheid gel voor elk deel om een ​​grote, enkele haarlok rechtop te laten staan. Voordat ze begint met knippen, zit de cliënt, comfortabel zittend in haar stoel en vertrouwend op haar persoonlijke stylist, met vier lokken blond haar die rechtop staan en ondersteund door een paar elastiekjes.

Op dit punt aangekomen begint de kapper het haar op een eenvoudige manier te knippen en het bij te punten tot de gewenste lengte. Zodra de knipbeurt klaar is, maakt ze de elastiekjes los die de lokken hebben ondersteund en op een “magische” wijze heeft de cliënt het kapsel van haar dromen. Daarna hoeft ze ze alleen maar te drogen en te kammen om het gewenste resultaat te krijgen.

Advertisement

Kortom, als je niet de mogelijkheid hebt om naar de kapper te gaan, zou je deze eenvoudige manier kunnen proberen... maar wees voorzichtig en laat je helpen door een vriendin. In elk geval weet je… dat het vanzelf weer aangroeit! 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt