Een wrede bruid wil niet dat haar autistische neefje zich op haar bruiloft verkleedt als Spider-Man - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een wrede bruid wil niet dat haar autistische…
Een jongen in de metro voedt een kitten dat hij van de straat heeft gered - een gebaar van groot medeleven De hond wil naar zijn baasje maar de kat laat hem er niet door: even later komt hij terug met versterking

Een wrede bruid wil niet dat haar autistische neefje zich op haar bruiloft verkleedt als Spider-Man

Door Janine
1.753
Advertisement

Soms maakt de stress bij het voorbereiden van een bruiloft mensen echt wreed; alles moet perfect zijn op die belangrijke dag, zo perfect dat er geen fouten, onconventionele of twijfelachtige keuzes zijn toegestaan. Een bruid, de hoofdrolspeelster van dit absurde verhaal, liet haar zus bijvoorbeeld doorschemeren dat als haar autistische zoon (dus haar neefje) erop had gestaan ​​een Spider-Man-kostuum te dragen, hij de ceremonie niet zou kunnen bijwonen.

foto: Pixy.org

De bruid vertelde op Reddit dat ze met haar zus had afgesproken dat haar 7-jarige zoon Josh degene zou zijn die de trouwringen naar de pasgetrouwden bij het altaar zou brengen tijdens de religieuze ceremonie; alles leek perfect, totdat het neefje van de bruid, die autistisch is, besloot een Spider-Man-kostuum te dragen. Hij zou zo gekleed naar de bruiloft komen, of hij zou helemaal niet komen.

De bruid was woedend. Josh wilde dat kostuum, dat hij inmiddels zeven dagen droeg, niet meer uittrekken, hij wilde er geen afstand meer van doen; dus belde de zus de bruid om haar te vertellen dat Josh hoogstwaarschijnlijk verkleed als Spider-Man naar de bruiloft zou komen.

foto: Pxfuel

De bruid zei: "Het maakt me niet uit wat hij tijdens de receptie draagt, maar ik wil niet dat Spider-Man door het gangpad loopt op mijn bruiloft en op al mijn foto's. Ik heb mijn zus verteld dat als ze hem niet bij iets semi-formeels weet te betrekken, ze afspraken kan maken om tijdens de ceremonie een babysitter te nemen."

De bruid sloot haar post af door eraan toe te voegen dat haar vriend haar hierin steunt, maar nu is ze verscheurd als haar zus en zwager dreigen helemaal niet te komen opdagen, waardoor ze wanhopig zou zijn. Welke kant zou jij in deze kwestie kiezen? Steun je het argument van de bruid of de zus, die nu dreigt niet op de bruiloft te verschijnen zonder haar kleine Spider-Man?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt