Een meisje ontdekt dat haar vriend haar bedriegt door een weerspiegeling in zijn zonnebril te observeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje ontdekt dat haar vriend haar…
De hond volgt de kinderen stiekem naar school en belandt in het kantoor van de directeur - een hilarische scène 17 ondeugende dieren die op heterdaad werden betrapt terwijl ze het eten van hun baasjes pikten

Een meisje ontdekt dat haar vriend haar bedriegt door een weerspiegeling in zijn zonnebril te observeren

17 November 2020 • Door Janine
6.095
Advertisement

Ontrouw is iets dat moeilijk te vergeven is en dat zich bovendien vaak in de loop van de tijd herhaalt. In feite hebben degenen die vreemdgaan over het algemeen de neiging om de fout te herhalen, door de partner die had besloten om bij hem te blijven, teleur te stellen. Meestal eindigt de relatie echter op brute wijze zodra de eerste tekenen van ontrouw worden ontdekt. Sydney Kinsch is een jong meisje dat het verraad van haar vriend ontdekte via een onschuldige foto die de man, zich van geen kwaad bewust, haar stuurde. Op de selfie die de jongen naar Sydney stuurde, was een klein detail te zien dat de man zich niet had gerealiseerd: de weerspiegeling van zijn zonnebril toonde de benen van een vrouw die naast hem in de auto zat.

Er schijnen andere gevallen te zijn geweest van mannen die, door onvermogen en naïviteit, foto's naar hun vriendinnen hebben gestuurd zonder zich kleine details te realiseren die de partner uiteraard niet zijn ontgaan. De relatie van Sydney eindigde onmiddellijk nadat deze foto was verzonden. Het meisje belde onmiddellijk haar vriend en vroeg om uitleg over de vermeende vrouw die naast hem in de auto zat. De jongen begon zichzelf te rechtvaardigen en probeerde Sydney's vragen te ontwijken, totdat hij beweerde dat het de vriendin was van een vriend aan wie hij een lift gaf. Helaas was het de zoveelste leugen: Sydney begon op “onderzoek” te gaan en ontdekte dat de man de afgelopen maand met minstens 5 verschillende meisjes was geweest.

Voor Sydney begon een periode van eenzaamheid en single zijn, omdat ze haar vriend absoluut niet wilde vergeven voor zijn ontrouw. Als die foto er niet was geweest, zou ze waarschijnlijk nog steeds tijd verspillen met een man die niet van haar houdt. Na 4 jaar relatie kunnen we wel zeggen: beter laat dan nooit!

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt