De kleinzoon onthult aan zijn grootmoeder dat ze samen gaan wonen in een nieuw huis en ze barst in tranen uit van geluk - BekijkDezeVideo.nl
x
De kleinzoon onthult aan zijn grootmoeder…
Een 20-jarige tweeling betaalt de hypotheek van hun ouders af met het geld dat ze verdienen met het maken van videogames Hij wordt 80 jaar en krijgt de auto waar hij altijd van had gedroomd cadeau: hij kan zijn tranen niet bedwingen

De kleinzoon onthult aan zijn grootmoeder dat ze samen gaan wonen in een nieuw huis en ze barst in tranen uit van geluk

22 November 2020 • Door Janine
3.846
Advertisement

Grootouders in je leven hebben is een echte zegen en Matthew Stewart, een jongen uit Dustin, Florida, weet heel goed dat hij het geluk heeft zijn geliefde oma nog altijd aan zijn zijde te hebben. Matt's grootmoeder heet Bobbe, hoewel ze voor hem altijd GB zal zijn, en op het moment dat de ontroerende video werd opgenomen, had ze geen idee dat haar kleinzoon haar het mooiste cadeau van haar leven zou geven. Matthew had eigenlijk alles al heel lang gepland en eindelijk kon hij het ook aan zijn grootmoeder onthullen: binnenkort zouden ze samenwonen in een nieuw huis, speciaal gebouwd voor de hele familie! Oma's reactie is gewoonweg ontroerend: "Ik ben zo blij dat iemand me wil!". Deze laatste woorden doen ons nadenken over de ongelooflijke eenzaamheid die een oudere gewoonlijk voelt tijdens de laatste jaren van zijn leven, ondanks dat hij omringd is door een prachtige familie.

Oma GB kon haar oren en wat ze zag niet geloven: een houten huis, in aanbouw, dat over een paar maanden klaar zou zijn. Ze zou haar eigen kamer hebben, een kamer om te lezen en uit te rusten, een badkamer met alle accessoires en gemakken van de wereld... maar bovenal zou ze het gezelschap en de liefde van haar familie hebben! Oma is erg ontroerd om de woorden van haar kleinzoon te horen, en na een eerste moment van verbazing laat ze ruimte voor tranen van vreugde.

Een emotionele scène, waarvan we zeker weten dat ze je een traantje zullen doen laten... en misschien krijg je ook wel zin om je grootouders of bejaarde ouders te bellen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt