Een kat blijft het meisje bedanken dat hem redde uit een opvangcentrum vlak voordat hij zou worden afgemaakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kat blijft het meisje bedanken dat…
Ze probeerden al 8 jaar kinderen te krijgen en uiteindelijk gebeurt het 15 mensen die het verschil niet lijken te kennen tussen “trendy” en “vreselijk”

Een kat blijft het meisje bedanken dat hem redde uit een opvangcentrum vlak voordat hij zou worden afgemaakt

Door Janine
8.134
Advertisement

Honden en katten schijnen woorden en situaties soms veel beter te begrijpen dan wij, en vaak lijkt het erop dat alleen het spraakvermogen hen van ons onderscheidt. Toen Adelle, een vrijwilligster van de Newcastle Cat Rescue Association, tussenbeide kwam om het leven te redden van een kat dat anders zou worden afgemaakt, "bedankte" het dier haar enthousiast met veel knuffels. De kat was blij het asiel te verlaten en samen met zijn redder in de auto te stappen. De korte video van de scène bewijst het zonder twijfel!

Een lief katje dat voorbestemd was om te worden afgemaakt, heeft de vreugde van het leven gevonden en de mogelijkheid om dat te doen, dankzij de tijdige tussenkomst van een vrijwilligster van Cat Rescue Newcastle. De kat had nog een paar uur te leven, daarom werd de redding in zeer korte tijd uitgevoerd. Adelle, zijn redder, liet hem een ​​tijdje in haar auto zitten, omdat ze wist dat de kat een stressvolle ochtend had gehad en bovendien had ze hem non-stop horen miauwen toen hij in zijn kooi zat.

Het gaat gelukkig goed met de kat - trouwens, zijn naam is Henry! - en het duurde niet lang voordat hij een familie vond die van hem hield en hem met liefde vervulde.

Henry was zo'n gelukkige kat! Bekijk de video waarin hij niet lijkt te kunnen stoppen om Adelle te bedanken nadat hij is gered.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt