De wegen zijn glad en onveilig: een schoolbuschauffeur stopt en betaalt het ontbijt voor alle kinderen

Janine image
door Janine

27 November 2020

De wegen zijn glad en onveilig: een schoolbuschauffeur stopt en betaalt het ontbijt voor alle kinderen
Advertisement

Rijden met ijs op de weg is niet bepaald aangenaam; je moet jezelf wapenen met sneeuwkettingen, thermische banden en langzaam, heel langzaam rijden om slippen en ongevallen op de weg te voorkomen. Dat weet Wayne Price heel goed, een schoolbuschauffeur die op een ochtend net als alle anderen de kinderen van de basisschool in Montevallo in Alabama ophaalde, maar besloot ze niet rechtstreeks naar school te begeleiden vanwege de bevroren wegen die te gevaarlijk waren...

via Today

Advertisement

Mr. Price, one of our bus drivers, truly demonstrates the spirit of Christmas! On Tuesday, when school was delayed due...

Pubblicato da Montevallo Elementary School su Mercoledì 12 dicembre 2018

Wayne Price wist die ochtend dat de ijzige wegen te gevaarlijk waren om de bijna 50 kinderen die elke dag in de bus stapten om naar Montevallo Elementary School te gaan veilig te vervoeren, dus besloot hij dat hij een veiliger kortere weg zou nemen en ze zou verrassen, aangezien de school twee uur later met de lessen begon en het traditionele klasontbijt oversloeg.

Wayne wist dat daarnaartoe rijden te gevaarlijk was voor hem en de kinderen, dus besloot hij gebruik te maken van die twee uur en ze allemaal naar de dichtstbijzijnde McDonald's te brengen en uit eigen zak het ontbijt te betalen aan alle kinderen die in de schoolbus zaten!

Advertisement
Bill McChesney/Wikimedia

Bill McChesney/Wikimedia

Het vriendelijke gebaar van de schoolbuschauffeur die de voorkeur gaf aan de veiligheid van de kleintjes boven het rijden op een ijzige weg werd duidelijk opgemerkt en toegejuicht door de ouders en het schoolpersoneel van de leerlingen, die op Facebook zeiden: "Meneer Price, een van onze buschauffeurs, toonde echt een geweldige kerstspirit! Op dinsdag, toen de school de opening uitstelde vanwege ijzige wegen en geen ontbijt kon serveren, kocht Wayne koekjes bij McDonalds voor alle studenten in de bus. Een vriendelijk gebaar, dat onze studenten voor altijd zullen onthouden!"

En hoe zouden ook wij het ons ook niet kunnen herinneren? Geweldig Wayne!

Advertisement