Hij schopt een kat waardoor deze zijn poot breekt: een boete van 10.000 euro - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij schopt een kat waardoor deze zijn…
Een 39-jarige gorilla bevalt van een hele lieve welp van bijna drie kilo: feest in de dierentuin waar hij werd geboren Een stel adopteert 7 broers en zussen uit een weeshuis om ze met Kerstmis niet alleen te laten: een ongelooflijk gebaar van liefde

Hij schopt een kat waardoor deze zijn poot breekt: een boete van 10.000 euro

16 December 2020 • Door Janine
5.568
Advertisement

De mishandeling van dieren door mensen zou meer aandacht moeten krijgen door het rechtssysteem over de hele wereld. De wreedheden die deze levende wezens worden aangedaan, moeten in alle opzichten als criminele handelingen worden beschouwd, moeten worden veroordeeld met gevangenisstraf of met zeer hoge boetes. Zoals deze man uit Piazza Armerina op Sicilië overkwam, die in juni een weerloze kat schopte.

foto: Pixabay

De reden voor deze wreedheid werd veroorzaakt door de aanwezigheid van de kat die verstopt zat in het motorblok van de auto van de man, die naar de supermarkt in de gemeente Piazza Armerina op weg was. De straf voor deze laffe en volstrekt onterechte daad, waardoor de kat ook een poot brak, lie op zich wachten, maar uiteindelijk was het erg hoog: een boete van 10.000 euro.

Een triomf voor de strijd ter verdediging van dierenrechten, zoals Enrico Rizzi, nationaal secretaris van de Europese Dierenrechtenpartij onderstreepte: "Ik ben tevreden, maar het is niet genoeg: onmiddellijke gevangenisstraf is nodig voor degenen die dieren mishandelen en doden en ook een standpunt dat zou moeten worden ingenomen door de burgemeester die tot op heden geen woord vuil heeft gemaakt ter verdediging van het dier. En daarom blijf ik dagelijks afgevaardigden en senatoren horen, zodat de wet zo snel mogelijk wordt gewijzigd. Deze straf is een sterk signaal voor degenen die geloven dat het leven van een hulpeloos dier niets meer dan een stuk papier waard is om weg te gooien."

Inmiddels gaat het goed met de kat en is het nu geadopteerd door een liefdevol gezin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt