De te opdringerige schoonmoeder verandert de naam van haar kleinzoon terwijl zijn moeder nog in het ziekenhuis ligt

Janine image
door Janine

07 December 2020

De te opdringerige schoonmoeder verandert de naam van haar kleinzoon terwijl zijn moeder nog in het ziekenhuis ligt
Advertisement

Soms kunnen schoonmoeders een enorm probleem worden voor de geestelijke gezondheid en psychologische stabiliteit van een gelukkig stel. Bezorgd, altijd bereid om een ​​handje te helpen in huis, misschien te veel, soms zonder de minste bescheidenheid en het gevoel van privacy van anderen. Zoals de schoonmoeder in dit absurde verhaal, de hoofdrolspeelster, over een stel en een pasgeboren baby genaamd Finley. Of toch niet? Feit is dat deze vrouw alle grenzen lijkt te hebben overschreden...

via Slate

Advertisement
jessica wilson/Flickr

jessica wilson/Flickr

Een vrouw die anoniem wilde blijven, vertelde het absurde verhaal dat haar overkwam terwijl ze nog in de verloskamer was en haar baby net was geboren, allemaal zonder haar medeweten. De vrouw ontdekte namelijk dat de juridische documenten van haar kind niet helemaal correct waren: op het document stond dat haar zoon Finlay heette en niet Finley, zoals zij en haar man van tevoren hadden bepaald, maar het was geen vergissing...

In feite ontdekte de kersverse moeder na een paar maanden dat, terwijl ze nog in de verloskamer was, haar schoonmoeder en zoon hadden besloten de naam van de baby te veranderen in Finlay, niet met de letter E, zoals vooraf bepaald door de moeder en vader. De vrouw zei: “Zijn moeder stuurde zelfs een kerstcadeau voor “Finlay” en toen ik er iets van zei tegen mijn man, had hij niet eens het fatsoen om het me te vertellen! Hij liet me twee maanden lang geloven dat de naam van onze zoon werd gespeld als Finley terwijl dat wettelijk niet het geval is!"

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Toen ze met haar man sprak, ontdekte de nieuwe moeder dat haar schoonmoeder haar zoon had overtuigd om een ​​klinker van de naam te veranderen, wetende dat de vrouw de voorkeur gaf aan de naam Finley, zonder de A; dit hele duistere plan was waarschijnlijk door de schoonmoeder bedacht via de telefoon, aangezien ze al jaren een paar meter verderop woonden. Jammer dat de man te gemakkelijk bezweek aan zijn moeder en dat hij de woede van zijn vrouw beslist onderschatte.

De vrouw vervolgde: "Ze had geen respect voor mij en de naam die mijn man en ik voor onze zoon hadden gekozen. Ik denk echt dat ze de gewijzigde naam op het kerstcadeau plaatste om mij te treffen, wetende dat ik het zou zien. Ze manipuleerde mijn man door te denken dat het oké was om tegen me te liegen over zoiets ernstigs als de spelling van de naam van onze zoon.”

Een nogal opdringerige schoonmoeder en grootmoeder, vind je niet?

Advertisement