Een lerares adopteert een leerling met een heel moeilijk verleden: nu vormen ze een bijzonder gezin

Janine image
door Janine

26 December 2020

Een lerares adopteert een leerling met een heel moeilijk verleden: nu vormen ze een bijzonder gezin
Advertisement

Soms is het gezin niet het gezin dat door middel van de wetten van de biologie met ons is verbonden, maar is het het gezin dat eenvoudigweg is gevormd door de mensen die ons steunen op ons levenspad, die onvoorwaardelijk van ons houden, er alles aan doen om ons als broers en zussen te behandelen. Om deze reden is het adopteren van een kind of een jongere in moeilijkheden een van de meest liefdadige die we in ons leven kunnen doen; iets dat Amy goed weet, een van de hoofdrolspelers van dit mooie verhaal met een gelukkig einde.

via Good Morning America

Advertisement
Amy Krusemark/Facebook

Amy Krusemark/Facebook

Amy Krusemark ontmoette Robert Hurley voor het eerst toen ze lerares was op een middelbare school; de jongen, zeer meegaand en leergierig, had echter een turbulent en traumatisch verleden. In feite was Robert opgegroeid tussen mishandeling en verwaarlozing, aangezien zijn moeder drugsdealer was en zijn vader een drugsverslaafde. Gelukkig slaagde de wet erin Robert van zijn biologische familie weg te halen en hem te introduceren in een woongroep dat hem hielp uit die verschrikkelijke tijd te komen en een nieuw hoofdstuk in zijn leven te openen.

Dankzij enkele vrijwilligers concentreerde Robert zich op zijn studie en werd uiteindelijk een modelleerling op de middelbare school die hij bezocht; daar ontmoette Amy de jongen als zijn lerares; de vrouw, zodra ze hoorde dat de woongroep waar hij woonde spoedig zou verhuizen, verzette zich hiertegen en probeerde op alle mogelijke manieren de wettelijke voogd van de jongen te worden.

Advertisement
Amy Krusemark/Facebook

Amy Krusemark/Facebook

En nu is Robert een integraal onderdeel geworden van de familie Krusemark, omringd door mensen die hem zonder enig vooroordeel hebben aanvaard, die hem hebben aangemoedigd om altijd te verbeteren en het verleden achter zich te laten, en om een ​​modelstudent te worden. Nu heeft Robert verschillende beurzen van prestigieuze hogescholen aangeboden gekregen, waaronder Yale, Stanford, Duke, de Universiteit van Pennsylvania en dat van Florida, en koos uiteindelijk voor Stanford en een carrière in de geneeskunde.

Een gelukkig einde voor deze jongen die opgroeide in sociale nood en legaal geadopteerd werd door een familie die weet hoe ze van hem moeten houden alsof hij hun eigen zoon is. Een welverdiend happy end!

Advertisement