Een leraar neemt tijdens de les een videogame van een leerling in beslag en geeft het 21 jaar later aan hem terug

Janine image
door Janine

10 December 2020

Een leraar neemt tijdens de les een videogame van een leerling in beslag en geeft het 21 jaar later aan hem terug
Advertisement

Minstens één keer in ons leven is het weleens overkomen dat de leraar of de dienstdoende professor iets van ons heeft afgepakt tijdens een van zijn waardevolle, saaie lessen, of niet? Misschien belandde een tijdschrift, je mobiele telefoon of de vellen papier waarop je zeeslag speelde met je klasgenoot… kortom, wat je ook maar afleidde van zijn woorden, onverbiddelijk in zijn la met "geconfisqueerde voorwerpen"! Voorwerpen die aan het einde van de les of dag meestal werden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Dit was niet het geval voor een Chinese student, Lai Wai Kit, die na 21 jaar zijn tamagotchi terugkreeg, een digitaal spel dat in de jaren ’90 erg populair was!

via Ladbible

Advertisement
Wikimedia

Wikimedia

Het is alweer een tijdje geleden dat meneer Lim de tamagotchi van zijn leerling Lai Wai Kit in beslag nam tijdens een van zijn vele lessen. Het was 1999 en Wai drong er sterk op aan om het terug te krijgen, maar zonder resultaat. Zijn protesten en pleidooien haalden niets uit bij meneer Lim, die dat apparaat meer dan 20 jaar heeft bewaard. Door de jaren heen is de docent dat kleine spelletje vergeten dat de aandacht van een van zijn leerlingen in het verre '99 had afgeleid.

Via Facebook liet meneer Lim zijn contacten weten dat hij eindelijk met pensioen ging. Op dit nieuws antwoordde zijn voormalige student Lai Wai Kit gekscherend: "Meneer Lim, mijn tamagotchi ligt nog in uw la met in beslag genomen voorwerpen!”

Advertisement
Twitter / Керим

Twitter / Керим

De jongen wilde hem gewoon een beetje plagen met die opmerking en tegelijkertijd zijn oude leraar bedanken voor het feit dat hij hem destijds een goede les had gegeven. De jongen had nooit kunnen vermoeden dat meneer Lim hem een ​​privé-bericht zou schrijven waarin hij zei dat hij niet wist hoe zijn "tamagotchi" eruit zag, maar dat hij het graag zou teruggeven als hij het zou vinden. Maar de tamagotchi lag nog gewoon in die la. De oud-student en de professor ontmoetten elkaar vervolgens in hun oude school zodat de jongen zijn geconfisqueerde voorwerp terug kon krijgen en natuurlijk om elkaar te groeten en veel succes te wensen.

Advertisement