Een heel arme vader wist werk te vinden door de stad vol te hangen met een handgeschreven cv - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een heel arme vader wist werk te vinden…
Twee mannen zien midden op de weg een reekalf die verlamd is van angst: hieronder de video van de entroerende reddingsactie 22 mensen die het zonder de originaliteit van de chef zouden hebben gedaan om een ​​

Een heel arme vader wist werk te vinden door de stad vol te hangen met een handgeschreven cv

11 December 2020 • Door Janine
3.276
Advertisement

Het eeuwenoude probleem van het zoeken naar werk bezorgt een hoop mensen van over de hele wereld onrust. 2020 was in die zin een nog moeilijker jaar vanwege de pandemie die alle landen van de wereld trof en die veel bedrijven dwong voor altijd te sluiten. Velen zitten zonder werk, in de hoop dat de toekomst iets goeds zal brengen. Ángel Medina is een 44-jarige man, een van de velen die alles zouden doen om te werken en op een eerlijke manier wat geld te verdienen. De man, die een kind heeft verloren en een zeer moeilijke gezinssituatie achter de rug heeft, moet op de een of andere manier voor de rest van zijn gezin kunnen zorgen. Ángel raakte nooit ontmoedigd en ondanks dat hij niet over de juiste of technologische hulpmiddelen beschikte om hem te ondersteunen, is hij erin geslaagd om op de ouderwetse manier een baan te vinden: door zijn cv met de hand schrijven.

De man heeft nu meer dan ooit een vaste baan nodig om zijn gezin te kunnen onderhouden; maar hoe kun je in zo'n competitieve wereld opvallen, zonder de nodige middelen te hebben om zelfs maar een CV te schrijven? De man, die altijd positief is gebleven, verloor de moed niet en schreef al zijn vaardigheden, zijn persoonlijke gegevens en zijn telefoonnummer met de hand op de velletjes papier van een notitieboekje. Daarna begon hij zijn stad vol te hangen met zijn "ouderwetse" cv.

De man zocht voornamelijk werk op boerderijen; op zijn cv staat: "Ik heb ervaring met veeteelt, ik kan melken, kaas maken en paarden trainen. Mijn naam is Ángel Medina, ik ben 44 jaar en ik heb geen gebreken".

Iedereen die die briefjes in de stad zag hangen, wilde Angel helpen door de foto op sociale netwerken te delen. De hoop was om de man zichtbaar te maken en zo gebeurde: binnen een paar uur kwamen er zeker 30 verschillende vacatures binnen!

Een verhaal dat ons leert hoe moeilijkheden overwonnen kunnen worden, zelfs als ze ons onoverkomelijk lijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt