Een stel adopteert een meisje: als de vader haar biologische moeder ziet, ontdekt hij dat hij haar al in een droom heeft “gezien”

Janine image
door Janine

24 December 2020

Een stel adopteert een meisje: als de vader haar biologische moeder ziet, ontdekt hij dat hij haar al in een droom heeft “gezien”
Advertisement

Soms speelt het lot echt op een werkelijk verrassende manier met het leven van mensen. Ze kunnen toeval of causaliteit worden genoemd, maar er zijn mensen die er de hand van God in zien, voor degenen die bijzonder religieus zijn. Een lot dat zich op 10-jarige leeftijd manifesteerde in een droom van Walter Manis, een man die beweert een helder visioen te hebben gehad van zijn toekomstige geadopteerde dochter: jaren later lijkt deze dagdroom werkelijkheid te zijn geworden… 

via Spotlight Stories

Advertisement
Moving Works/YouTube

Moving Works/YouTube

Walter had zijn jeugd doorgebracht op de familieboerderij, een privé-terrein dat zich uitstrekte tot in de bossen en in de meest ongerepte natuur; op een dag, toen de jongen 10 of 12 jaar oud was, kreeg hij een visioen die hij zich vandaag nog steeds met verbazing herinnert: "Ik was ongeveer 10 of 12 jaar oud en midden op de dag gaf God me een heel levendig beeld van een kind. Ik houd haar in mijn armen, ik zwaai met haar in de tuin van mijn ouders en het kleine meisje schaterlacht. In het beeld dat ik in gedachten heb, had ze een donkere huid, donkere ogen en God zei tegen me: “Dit zal je dochter zijn. Ze heet Chloe.”

Een mystieke visie waar Walt de jaren daarop weinig belang aan hechtte, totdat hij zijn jeugdvriendin Annie ontmoette; de twee gingen van jongs af aan met elkaar om als vrienden, maar begonnen pas in hun studententijd een relatie te krijgen.

Advertisement
Moving Works/YouTub

Moving Works/YouTub

Toen Annie hem op een dag onthulde dat ze een groot moederinstinct in zich voelde en dat ze haar dochter Chloe wilde noemen, kon Walt zijn oren niet geloven; zou dat visioen echt uitkomen? Na een paar jaar trouwden de twee, maar nog eens vier jaar gingen voorbij zonder dat Annie erin slaagde zwanger te worden. Walt zei: "Ik had altijd vastgehouden aan deze belofte die God me over mijn dochter had gedaan, ik wist niet wanneer het zou gebeuren, maar het begon moeilijk te worden om te wachten."

Dus besloten de twee een meisje te adopteren, terwijl ze de beloofde droom in het kindervisioen opgaven; toen Walt en Annie erachter kwamen dat er een biologische moeder was die wilde dat ze haar dochtertje zouden adopteren, aarzelden de twee niet om naar Wichita, in Kansas, te gaan om haar te ontmoeten en het papierwerk af te ronden.

Moving Woks/YouTube

Moving Woks/YouTube

Toen Walt in Wichita aankwam, was hij stomverbaasd: de biologische moeder van de baby was identiek aan de baby die hij vasthield in zijn visioen tijdens zijn jeugd, en toen het echtpaar de moeder vroeg welke naam ze de baby had gegeven die geadopteerd zou worden, antwoordde ze: Chloe. Walt en Annie konden hun oren niet geloven en ze begonnen te huilen. Het was echt het teken van het lot.

Walt, Annie en de kleine Chloe zijn nu een heel gelukkig gezin, ontstaan onder het teken van een lotsbestemming!

Advertisement