Een kleuterjuf zoekt een tweede baan om kerstgeschenken te kopen voor leerlingen die het zich niet kunnen veroorloven - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kleuterjuf zoekt een tweede baan…
Op 20-jarige leeftijd koos een vrouw ervoor om haar haar niet meer te knippen: nu wordt ze de Jarenlang bedelt hij om geld voor dezelfde supermarkt: uiteindelijk neemt de directeur hem aan

Een kleuterjuf zoekt een tweede baan om kerstgeschenken te kopen voor leerlingen die het zich niet kunnen veroorloven

23 December 2020 • Door Janine
995
Advertisement

Een onderwijzeres moet niet alleen een geweldige professional zijn die in staat is om haar kennis over te brengen op haar leerlingen of studenten, maar ze moet ook een affectief en empathisch instinct hebben met haar klas om de noodzakelijkheden, behoeften maar ook de ongemakken van het kind op school te onderscheppen. Met de komst van Kerstmis worden de economische ontberingen van de families van deze kleine studenten steeds meer gevoeld, en daarom heeft een empathische lerares besloten om een ​​onvergetelijke kerst te geven aan haar minder bedeelde studenten.

via: WTHR

Renee Dixson is een lerares die werkt als kleuterjuf op de Lynhurst Baptist Church Preschool in de staat Indiana; de komst van het Coronavirus heeft veel gezinnen in moeilijkheden gebracht die voor Kerstmis geen extra geld kunnen uitgeven om speelgoed voor hun kinderen onder de boom te leggen. Daarom besloot Renee dat ze er alles aan zou doen om deze moeilijke kerst een beetje vrediger en vreugdevoller te maken.

Naast lesgeven overdag op de kleuterschool, is Renee nu chauffeur voor Uber, een taxiservice op aanvraag, om extra geld te verdienen voor de feestdagen, dat ze zal gebruiken om geschenken te geven aan haar 50 leerlingen en haar collega's.

Renee zei dat ze, indien nodig, tot kerstavond bij Uber zal werken om ervoor te zorgen dat iedereen zijn speelgoed heeft op de ochtend van 25 december; en in feite, ook geholpen door het goede hart van enkele van haar collega's en sommige leden van de gemeenschap, raakt haar schoolkantoor steeds meer gevuld met kleurrijke en schitterende pakjes!

Renee vertelde: "Iedereen heeft me altijd verteld dat ik een groot hart heb. Daarop antwoordde ik: "Nee, ik hou van kinderen!"

Advertisement

En zo zal het dankzij deze kleuterjuf zijn dat deze kerst de 50 kleine leerlingen van de kleuterschool in Indiana hun cadeautje onder de boom krijgen.

En dan zeggen ze dat de kerstman niet bestaat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt