Een schoonmoeder biedt $10.000 aan de vriendin van haar zoon om ervoor te zorgen dat ze hem verlaat: ze accepteert

Janine image
door Janine

22 December 2020

Een schoonmoeder biedt $10.000 aan de vriendin van haar zoon om ervoor te zorgen dat ze hem verlaat: ze accepteert
Advertisement

Er wordt gezegd dat je met geld geen geluk koopt, maar hoewel dit waar is, houdt het gezegde geen rekening met het feit dat zo nu en dan wat meer geld daadwerkelijk kan helpen bij het moeilijke bereiken van geluk. Een vrouw, die terecht anoniem wilde blijven, vertelde op een forum haar merkwaardige liefdesrelatie en hoe haar schoonmoeder haar tienduizend dollar betaalde om het uit te maken met haar vriend. De liefde kan natuurlijk niet in geld worden uitgedrukt, maar de vrouw in kwestie nam het aanbod van haar schoonmoeder aan. Hoewel het misschien absurd lijkt, had de vrouw op zijn minst een aantal redenen om er overtuigd van te zijn haar relatie te beëindigen.

via iheart

Advertisement
Pexels

Pexels

In haar verslag schreef de vrouw dat ze haar vriend op de universiteit had ontmoet en een aantal jaren met hem omging voordat hij haar ten huwelijk vroeg. Het meisje, dat van Cubaanse afkomst is, is zich er altijd van bewust geweest dat zijn familie - een rijke Aziatische en traditionalistische familie - haar aanwezigheid nooit had aanvaard. Ze wist heel goed dat zijn ouders haar niet mochten, die haar altijd met een zekere minachting hadden behandeld en haar niet geschikt achtten voor hun enige zoon. Het kon haar niet veel schelen, want ze dacht dat ze van haar vriend hield en dat was genoeg om haar tanden op elkaar te zetten en zo'n situatie te aanvaarden. In elk geval begonnen er, na het huwelijksaanzoek, dingen te veranderen binnen hun relatie: de man leek elke dag meer bezitterig te worden en vertelde de vrouw hoe hij haar dagen zou bepalen als ze eenmaal getrouwd waren ("Zodat ik altijd weet waar je bent, op elk moment"). Bovendien hebben andere alarmbellen, waaronder bewezen alcoholisme en vernederende uitspraken tegenover haar, geleid tot de definitieve beslissing van de vrouw om bij de man weg te gaan.

Advertisement
Pexels

Pexels

Terwijl de gedachten over haar relatie haar in hun greep hielden, vond de schoonmoeder dat het het beste was om in actie te komen en haar een bepaald bedrag aan te bieden om haar de relatie te laten verbreken: $10.000! Gezien de situatie accepteerde de vrouw het aanbod van haar schoonmoeder en stemde ze ermee in dat ze de man nooit over het geld zou vertellen. Diezelfde avond ging ze naar huis, pakte haar koffers en maakte het uit met haar vriend. Sindsdien ziet ze hem niet meer en reageert ze niet meer op zijn aanhoudende telefoontjes, terwijl zijn ouders haar hebben gebeld en bedankten voor haar keuze. “Heb ik er verkeerd aan gedaan om dat geld aan te nemen?” vroeg de vrouw aan de gebruikers op het web. Velen antwoordden dat ze er goed aan had gedaan, aangezien ze van plan was hem toch te verlaten vanwege zijn gedrag. De som geld kan worden gezien als een kleine "compensatie" voor alle beledigingen die ze door de jaren heen heeft moeten ondergaan door de familie van de man. De enige echte kritiek die op haar werd geuit, was: waarom heb je zo weinig geaccepteerd?

Advertisement