De man gaat ervan door met zijn minnares: zijn ex-vrouw neemt wraak door zijn buurt vol te hangen met posters

Janine image
door Janine

21 December 2020

De man gaat ervan door met zijn minnares: zijn ex-vrouw neemt wraak door zijn buurt vol te hangen met posters
Advertisement

Als er binnen een relatie bedrog en verraad is, keer je dan niet tegen je partner, want zodra ze erachter komt, kom je in de problemen. Het moet gezegd worden dat deze ontrouwe echtgenoot de problemen ernstig heeft doorstaan, die niet alleen zijn vrouw een tijd bedroog, maar die ook met karma te maken kreeg, en op zijn beurt het slachtoffer werd van een werkelijk originele wraak van zijn vrouw die een applaus waard is. Wraak die onmiddellijk het web over ging!

via Cheating Stories/Reddit

Advertisement
cheating_stories/Reddit

cheating_stories/Reddit

Een Reddit-gebruiker plaatste een afbeelding die onmiddellijk in de schijnwerpers van het web kwam en een verhitte discussie veroorzaakte; op de gemaakte foto merkte de gebruiker op dat de poster die aan een boom was bevestigd een familiefoto afbeeldde met een man, een vrouw en twee kinderen; onder de foto een onderschrift dat niet bepaald vriendelijk is.

Volgens wat er op de poster die in de wijk was opgehangen stond geschreven, was de vrouw bedrogen door haar man, die het gezin in New York in de steek had gelaten en was verhuisd om bij zijn nieuwe partner en haar twee kinderen te gaan wonen.

Advertisement
Craig Loftus/Wikimedia

Craig Loftus/Wikimedia

De ontrouwe echtgenoot dacht dat zijn ex-vrouw er niet achter zou komen, maar in plaats daarvan slaagde de verraden vrouw erin de buurt te identificeren waar hij nu woont met zijn nieuwe gezin en plaatste deze poster vol haat en wrok, met de volgende woorden: " Hij liet zijn vrouw en kinderen in New York IN DE STEEK om bij zijn minnares te gaan wonen met een waardeloze baan bij de overheid. Jullie buurman is nog altijd getrouwd maar woont samen met een andere vrouw!”

Een foto waarover de publieke opinie onmiddellijk verdeeld was, tussen degenen die de kant van de bedrogen vrouw kozen en degenen die in plaats daarvan het gebaar van het openbare manifest als onnodig en met slechte smaak beschouwden. En jij, aan wiens kant sta jij?

Advertisement