De man gaat ervan door met zijn minnares: zijn ex-vrouw neemt wraak door zijn buurt vol te hangen met posters - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De man gaat ervan door met zijn minnares:…
Een ondernemersstel bouwt huizen voor werknemers die met kerst niet naar huis kunnen 17 bizarre familiefoto's van vorige kerstdagen die we nooit terug hadden willen zien

De man gaat ervan door met zijn minnares: zijn ex-vrouw neemt wraak door zijn buurt vol te hangen met posters

21 December 2020 • Door Janine
12.364
Advertisement

Als er binnen een relatie bedrog en verraad is, keer je dan niet tegen je partner, want zodra ze erachter komt, kom je in de problemen. Het moet gezegd worden dat deze ontrouwe echtgenoot de problemen ernstig heeft doorstaan, die niet alleen zijn vrouw een tijd bedroog, maar die ook met karma te maken kreeg, en op zijn beurt het slachtoffer werd van een werkelijk originele wraak van zijn vrouw die een applaus waard is. Wraak die onmiddellijk het web over ging!

Een Reddit-gebruiker plaatste een afbeelding die onmiddellijk in de schijnwerpers van het web kwam en een verhitte discussie veroorzaakte; op de gemaakte foto merkte de gebruiker op dat de poster die aan een boom was bevestigd een familiefoto afbeeldde met een man, een vrouw en twee kinderen; onder de foto een onderschrift dat niet bepaald vriendelijk is.

Volgens wat er op de poster die in de wijk was opgehangen stond geschreven, was de vrouw bedrogen door haar man, die het gezin in New York in de steek had gelaten en was verhuisd om bij zijn nieuwe partner en haar twee kinderen te gaan wonen.

De ontrouwe echtgenoot dacht dat zijn ex-vrouw er niet achter zou komen, maar in plaats daarvan slaagde de verraden vrouw erin de buurt te identificeren waar hij nu woont met zijn nieuwe gezin en plaatste deze poster vol haat en wrok, met de volgende woorden: " Hij liet zijn vrouw en kinderen in New York IN DE STEEK om bij zijn minnares te gaan wonen met een waardeloze baan bij de overheid. Jullie buurman is nog altijd getrouwd maar woont samen met een andere vrouw!”

Een foto waarover de publieke opinie onmiddellijk verdeeld was, tussen degenen die de kant van de bedrogen vrouw kozen en degenen die in plaats daarvan het gebaar van het openbare manifest als onnodig en met slechte smaak beschouwden. En jij, aan wiens kant sta jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt