Een vrouw bevalt van een te vroeg geboren baby en 27 dagen later krijgt ze nog een tweeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw bevalt van een te vroeg geboren…
Hij ontsnapt aan het huisarrest en keert terug naar het politiebureau met een tas: “liever de gevangenis dan mijn familie! Een ondernemersstel bouwt huizen voor werknemers die met kerst niet naar huis kunnen

Een vrouw bevalt van een te vroeg geboren baby en 27 dagen later krijgt ze nog een tweeling

Door Janine
6.528
Advertisement

Een ongelofelijk verhaal, dat van een jong meisje uit Bangladesh dat na de bevalling van haar eerste kind enkele weken later nog een tweeling baarde. De vrouw komt uit een landelijk dorp in haar land en had voor de bevalling nooit alle noodzakelijke echo's en controles ondergaan; om deze reden verwachtten zij noch haar arts, toen ze beviel van haar eerste kind, dat te vroeg werd geboren, dat er kort daarna nog een tweeling zou komen. Het begon allemaal met hevige buikpijn ongeveer 4 weken na de eerste bevalling, maar de jonge vrouw had niet verwacht dat ze zo snel weer moeder zou worden, van twee mooie baby's.

Dit zijn zeldzame gebeurtenissen die kunnen voorkomen, met het enige verschil dat de meeste van de betrokken vrouwen er al van op de hoogte zijn voordat ze gaan bevallen. De jonge vrouw ging naar een ander ziekenhuis toen ze zich 26 dagen na de bevalling onwel begon te voelen en buikpijn kreeg. De dokter die haar bezocht was bijzonder geschokt toen hij ontdekte dat de jonge vrouw zwanger was van een tweeling. "Ik heb nog nooit zoiets gezien", zei de dokter, die vervolgens uitlegde dat de moeder in kwestie lijdt aan een aandoening die "uterus didelphys" wordt genoemd. Simpel gezegd, de vrouw heeft technisch gezien twee baarmoeders en het is waarschijnlijk dat de drie eicellen tegelijkertijd werden bevrucht, waardoor drie embryo's werden geproduceerd.

De ouders van deze prachtige kinderen zijn erg arm en beiden maken zich zorgen over hoe ze erin zullen slagen hen te onderhouden, maar ze blijven positief: "Het is een wonder geweest dat ze alle drie in goede gezondheid verkeren en ik zal mijn best doen om voor ze te zorgen”, zei de vader, die $69 per maand verdient.

We wensen ze veel geluk en een leven vol vreugde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt