Een man doet zijn broek uit en geeft hem aan een dakloze man die bedelt in de kou - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man doet zijn broek uit en geeft…
In deze hondenopvang doen puppy's hun middagdutje alsof ze op de kleuterschool zitten 15 foto's van dieren die niet weten dat ze omvangrijk zijn

Een man doet zijn broek uit en geeft hem aan een dakloze man die bedelt in de kou

Door Janine
1.290
Advertisement

Wanneer je daklozen ontmoet en mensen die op straat bedelen, is het erg moeilijk om ze te negeren en door te lopen alsof er niets aan de hand is. Zelfs als het armoedeprobleem in de wereld niet ter plekke kan worden opgelost, is het onze plicht om niet de andere kant op te kijken wanneer we situaties van extreme ellende tegenkomen, zoals die van een dakloze man en een 26-jarige man uit Fresno, in Californië. De jonge man, Daniel Richards, was met zijn vrouw wat donuts gaan kopen bij McDonald's, maar hij kon niet net doen alsof, tegenover de arme dakloze man die buiten het restaurant bedelde, zonder broek, ondanks de lage temperaturen die avond.

Daniel en zijn vrouw waren naar McDonald's gegaan om wat donuts te kopen, en voordat ze binnenkwamen, waren ze David tegengekomen, de daklozen die net buiten het restaurant bedelde. Toen hen werd gevraagd om wat munten of iets te eten, antwoordde de vrouw dat ze geen geld bij zich had, wat ook waar was, en dat ze nog geen eten had gekocht. Bij het verlaten van McDonald's bood de man achter hen een donut aan de dakloze aan, terwijl Daniel een paar minuten met de man praatte om zijn verhaal te begrijpen. De dakloze man was onlangs al zijn bezittingen kwijtgeraakt en had alleen de weinige kleren die hij aanhad. Daniel merkte op dat de arme man niet eens een broek aanhad - hoe zou hij dat uit kunnen houden?

Daniels vrouw wist wat haar man zou doen en wilde de scène vanuit zijn auto filmen. In de video kunnen we duidelijk zien hoe de twee even met elkaar praten en toen, nadat hij ervoor had gezorgd dat de arme man zijn aanbod zou accepteren, deed hij zijn joggingbroek uit en gaf deze aan hem. Misschien hadden ze er ook een kunnen kopen, dat is waar, maar Daniel was bang dat de man weg zou gaan en kon niet tegen het idee ​​dat een mens die hij op straat had ontmoet de hele nacht in de kou zou kunnen blijven. Een mooi gebaar waardoor deze man wat minder last van de kou zal hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt