De kapper geeft de dakloze man een verrassende verandering van look: dankzij de foto's vindt hij zijn familie terug - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kapper geeft de dakloze man een verrassende…
Verwachtingen versus realiteit: 17 keer waarin klanten totaal teleurgesteld waren over hun aankopen 15 cadeaus onder de boom die worden herinnerd vanwege hun gezonde dosis humor en creativiteit

De kapper geeft de dakloze man een verrassende verandering van look: dankzij de foto's vindt hij zijn familie terug

Door Janine
8.666
Advertisement

Het leven is vol onrecht: veel mensen worden minder fortuinlijk geboren dan anderen, terwijl weer anderen obstakels tegenkomen die zo onoverkomelijk zijn dat ze uiteindelijk in de ellende terechtkomen, niet in staat om opnieuw te integreren in een “normaal” leven. Niet alleen hebben daklozen geen vaste woonplaats, maar erger nog: ze hebben geen familie, een baan of vriendschappen meer - voordat ze op straat belanden, verliezen ze een aantal dingen die er uiteindelijk toe leiden dat ze in vuilnisbakken gaan snuffelen en op straat slapen. João Coelho Guimarães, een 45-jarige man, woonde al drie jaar op straat en had zijn familie al tien jaar niet gezien. Op een dag liep hij een plaatselijke kapperszaak binnen en vroeg of hij een scheermesje mocht hebben om zijn baard te scheren. De winkeleigenaar en medewerkers besloten hem echter een groter cadeau te geven.

foto: padoooficial

Kapper Alessandro knipte zijn haar en scheerde zijn baard, maar de andere medewerkers van de winkel wilden João ook helpen: iemand kocht een ​​nieuwe broek, drie T-shirts, een jas en een paar nieuwe schoenen voor hem. João werd gewassen en geparfumeerd, op een dag die aan hem was opgedragen, waarop hij eindelijk kon ontspannen na wie weet hoe lang.

foto: padoooficial

De staat waarin het leven op straat hem had gebracht, was zeker niet de beste, maar met de hulp van de kapper slaagde hij erin zijn uiterlijk aanzienlijk te transformeren.

We weten dat het probleem van armoede en daklozen niet wordt opgelost met een simpel kapsel en een nieuw overhemd, maar het is een begin. João's nieuwe uiterlijk zou hem bijvoorbeeld kunnen helpen een baan te vinden en opnieuw in de samenleving te integreren. Maar met João gebeurde iets nog sensationelers.

Advertisement

Twee uur later leek João onherkenbaar...

foto: padoooficial
foto: padoooficial

De reactie van de man toen hij in de spiegel keek, was heel verbaasd en hoewel hij niet veel zei, waren zijn tranen oprecht. Alle medewerkers zeiden dat ze verwonderd waren om erachter te komen hoe mooi João was, niet alleen van binnen maar ook van buiten.

foto: padoooficial

Nadat hij hem "een dag vol behandelingen" had gegeven, deelde de winkel de foto's van de ongelooflijke transformatie, waardoor veel gebruikers de geschiedenis van de man gedeeltelijk konden leren kennen.

Advertisement
foto: padoooficial

Dankzij de foto's die op sociale media werden getoond, kon de familie van João hem terugvinden. Ze hadden al tien jaar niets van hem gehoord en om de waarheid te zeggen, dachten ze dat hij niet meer leefde. We kunnen ons de reactie en de ongelooflijke emotie voorstellen om hem na lange tijd weer te zien!

Een echt model!

foto: padoooficial
Advertisement
foto: padoooficial

Maria Coelho, zijn zus, herkende hem, die hem tegemoet snelde. Ze wachtte al 10 jaar op nieuws over hem en ze dacht lange tijd dat hij dood was.

Het emotionele weerzien met zijn zus...

foto: padoooficial
Advertisement
foto: padoooficial

Ook João werd erg emotioneel tijdens de familiereünie

foto: padoooficial
foto: padoooficial

We hopen dat deze transformatie het begin is van een nieuw leven voor hem!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt