De kinderen waren onbeleefd tegen de buschauffeur: hun moeder laat ze 7 km lopen naar school - BekijkDezeVideo.nl
x
De kinderen waren onbeleefd tegen de…
15 katten die de gangpaden van de winkels zijn binnengedrongen en niet van plan zijn te vertrekken 15 foto’s van schoenen die je doen afvragen wat stylisten en ontwerpers bedoelen met “goede smaak”

De kinderen waren onbeleefd tegen de buschauffeur: hun moeder laat ze 7 km lopen naar school

29 December 2020 • Door Janine
2.337
Advertisement

Als het gaat om het opvoeden van kinderen, is dit voor sommige gezinnen een gevoelig punt. Man en vrouw zouden het eens moeten zijn over de regels die moeten worden opgelegd en de principes die thuis moeten worden gevolgd, zodat het kind zich niet in de war voelt door de veelheid aan input. Het is duidelijk dat elke ouder wil dat zijn kind beleefd opgroeit en daarom begin je bij elk telefoontje van school, vanaf de basisschool, te zweten - "wat heeft hij deze keer uitgespookt?". Dit is niet de plek om erover te discussiëren of straffen daadwerkelijk correct en effectief zijn of dat ze vermeden moeten worden, maar we willen je in ieder geval het voorbeeld geven van een moeder die haar twee kinderen een lesje wilde leren.

Omdat er geen handleiding is met de gouden regels die moeten worden opgevolgd om een ​​kind op de beste manier op te voeden, proberen veel mensen te improviseren en handelen ze volgens hun eigen normen. Toen Jenn Brown, een moeder uit Harrow, in Ontario (Canada), hoorde dat haar twee kinderen onbeleefd waren geweest tegen de schoolbuschauffeur, besloot ze dat ze iets moest doen om dat wangedrag te corrigeren. Dus, hoewel met tegenzin, dwong ze haar twee kinderen om naar school te lopen, ongeacht het weer. De eerste ochtend ging de moeder met hen mee, ook om er zeker van te zijn dat ze zich goed zouden gedragen.

Tijdens de wandeling, ruim 7 km te voet, moesten de kinderen een bord meenemen waarop stond waarom ze langs de kant van de weg liepen: "We waren slecht en onbeleefd tegen onze buschauffeur! Mama laat ons lopen". Het kostte de twee 2 uur om op school te komen en ze beseften hoe het zou zijn om uit de bus te worden gezet. De volgende keer zullen ze twee keer nadenken voordat ze de man beledigen die hen ervan weerhoudt om elke dag dat hele stuk te lopen!

Advertisement

Ze zijn er misschien niet blij mee, maar ze hebben hun lesje ongetwijfeld geleerd...

Wat vind je van deze levensles? Was de moeder te streng? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt