De schoolbuschauffeur raakt bevriend met een "moeilijk" kind en krijgt een brief van zijn moeder

Janine image
door Janine

21 Juli 2023

De schoolbuschauffeur raakt bevriend met een "moeilijk" kind en krijgt een brief van zijn moeder
Advertisement

Na een dag van studie en toewijding op school, is het begrijpelijk dat veel kinderen ernaar verlangen om buiten te spelen of een tussendoortje te eten. Dit verlangen is inherent aan hun vreugdevolle aard en behoefte aan vermaak en socialisatie.

Frisse lucht en lichaamsbeweging in de buitenlucht bevorderen hun mentale en fysieke welzijn, waardoor ze opgehoopte energie kunnen vrijmaken en nieuwe avonturen kunnen ontdekken. De kleine Kameron Eisenberg heeft echter elke dag maar één wens: als eerste in de schoolbus stappen. Laten we eens kijken waarom.

via ANF

YouTube - Berkeley County School District

YouTube - Berkeley County School District

Kameron wil als eerste in de schoolbus zitten, zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn goede vriend, schoolbuschauffeur Charles Frierson.

Tijdens die paar minuten die ze elke middag samen doorbrengen, praat Charles, ook wel bekend als "Mr. Charles", met Kameron, moedigt hem aan en vrolijkt zijn dag op.

"Op verschillende momenten vraag ik de kinderen: 'Wat ga je vandaag doen?'. En hij antwoordde: 'Ik wil me inzetten om de eerste in de bus te zijn'", onthulde lerares Stephanie Williams in een video die voor de school was gemaakt. “Als eerste in de bus zitten en met meneer Charles praten lijkt misschien niet veel, maar het is echt belangrijk voor hem”, legde de lerares uit.

Advertisement

Aan het begin van het schooljaar had Kameron wat problemen in de klas: door zijn gedrag belandde hij bijna elke dag in het kantoor van de directeur. De mogelijkheid om met meneer Charles te communiceren bleek echter een grote bron van motivatie om de regels te volgen.

Na een gesprek met de lerares sprak de schoolbuschauffeur soms ook met Kameron over de problemen waar hij op school tegenaan liep en hij overwon die op briljante wijze. In de zomer neemt Charles Kameron vaak mee uit voor een ijsje of moedigt hij hem aan tijdens honkbalwedstrijden in het weekend.

Stephanie merkte een merkbare verandering in Kamerons houding op toen de jongen elke dag met meneer Charles begon te praten, en Kamerons moeder is de chauffeur zo dankbaar dat ze besloot hem een ​​brief te schrijven. Charles las het bericht op de camera en barstte in tranen uit. "Ik heb altijd geloofd dat engelen komen wanneer je het het minst verwacht", schreven de ouders van de jongen. "Ik zou graag willen dat je weet hoeveel we van hem houden om hoe hij is en absoluut waarderen wat je doet voor onze zoon."

Advertisement