Een man ontdekt dat zijn vriendin hem bedriegt dankzij de weerspiegeling van de smartphone: ze zat op Tinder - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man ontdekt dat zijn vriendin hem…
Hij verkocht groente en fruit om zijn studie te betalen: nu is hij erin geslaagd om cum laude af te studeren 15 foto's tonen kinderen die huilen om de meest absurde en hilarische redenen

Een man ontdekt dat zijn vriendin hem bedriegt dankzij de weerspiegeling van de smartphone: ze zat op Tinder

03 Januari 2021 • Door Janine
5.791
Advertisement

Als verraad in het verleden altijd een reden is geweest voor verbreking en paranoia, stel je dan eens voor hoeveel stress sociale media tegenwoordig kunnen veroorzaken, vooral als ze te kwader trouw worden gebruikt. Als je ooit in het geheim op de beroemde "datingsites" hebt gekeken, zul je gemerkt hebben dat er tegenwoordig honderden apps zijn die erop gericht zijn om, gratis of tegen betaling, een soulmate te vinden! Onder deze kunnen we niet anders dan Tinder noemen, een echte online catalogus waar je een persoon kunt negeren of waarderen, waarbij je de foto evalueert met een simpel handgebaar. Er zijn jonge mensen die hun tijd besteden aan het “scrollen" door de verschillende profielen, ongeacht of ze geobserveerd worden. Jammer dat de jongen in dit verhaal juist door dat automatische gebaar het “verraad” van zijn vriendin ontdekte.

Op TikTok heeft gebruiker "Sam Nunn" de korte video verspreid waarin hij zijn vriendin lijkt te hebben gesnapt tijdens het scrollen op Tinder. Het meisje, dat al behoorlijk schandelijk was in het navigeren door de bekende datingapp in het bijzijn van haar vriend, dacht niet aan het kleine detail dat haar definitief had kunnen verraden: de weerspiegeling van de smartphone in haar ogen. Als je naar de video kijkt, die blijkbaar rechtstreeks door de jongen is gemaakt, kun je vrij gemakkelijk begrijpen wat die weerspiegeling is.

Het meisje was klaarblijkelijk van plan om in zijn bijzijn door verschillende mannelijke profielen te scrollen. Hoewel ze niet op heterdaad betrapt wordt met een andere man, is het een soort "verraad", wat zeker het vertrouwen in de relatie tussen de twee jongeren ondermijnt. Veel gebruikers hebben de kans niet gemist om de onbeschaamdheid van het meisje hard te bekritiseren en de jongen uit te nodigen de relatie definitief te beëindigen. Anderen hebben echter de waarheidsgetrouwheid van de video in twijfel getrokken.

Advertisement

Zou het een grap kunnen zijn? We weten niet 100% wat de waarheid is, maar we weten zeker dat dit soort dynamiek zeer frequent is onder jonge mensen tegenwoordig.

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt