Een arme man bezorgt zoetwaren met een kapotte fiets: de politie besluit hem een ​​nieuwe te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een arme man bezorgt zoetwaren met een…
16 mensen met ouderwetse kapsels, die op zijn zachtst gezegd tegenwoordig lachwekkend zouden zijn De huiseigenaresse trekt $100 af van de huur voor elk uur dat de huurders vrijwilligerswerk doen

Een arme man bezorgt zoetwaren met een kapotte fiets: de politie besluit hem een ​​nieuwe te geven

Door Janine
3.538
Advertisement

De Covid-19-pandemie heeft de economie van veel landen ernstig beschadigd, waardoor veel mensen, in de beste gevallen, gedwongen zijn zichzelf opnieuw uit te vinden met nieuwe banen. Degenen die door de crisis hun baan zijn kwijtgeraakt, slagen er niet altijd in om uit deze situatie te komen. In Brazilië probeerde een 39-jarige man wat geld te verdienen door huis-aan-huis zelfgemaakte zoetwaren van zijn werkloze vrouw te verkopen. De man had alleen een gehavende fiets als vervoermiddel, die hij dagelijks huurde en hem elk weekend geld kostte. Geconfronteerd met zoveel goede wil, was de lokale politie ontroerd en besloot de nodige fondsen te werven om de man een gloednieuwe fiets te geven.

Een kerstverrassing die niemand had verwacht, en zeker niet de 39-jarige geïmproviseerde “bezorger” die elke dag iets probeerde te verdienen in de straten van Jundiaí, in de staat Sao Paulo, door taarten en snoep voor zijn medeburgers te bezorgen. De lokale politie benaderde de man tijdens een patrouille om te onderzoeken wat de activiteit was. Toen de man zijn bedoelingen uitlegde, was iedereen ontroerd: ondanks een situatie van extreme armoede huurde een man van bijna 40 jaar elke dag een fiets om wat zoetwaren naar de families in de buurt te brengen. Een genereus gebaar, waardoor hij kon overleven. Sommige politieagenten merkten op hoe de fiets die de man elke dag voor $4 huurde, in slechte staat verkeerde.

Wat begon als een routinecontrole, gaf de politie een onverwacht idee: na het verzamelen van het juiste bedrag, gaf de politie de man een nieuwe, moderne fiets. De agenten hebben de fiets op 25 december, op eerste kerstdag, bij de man afgeleverd. Welk geschenk zou nuttiger en gewenst kunnen zijn?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt