Een meisje barst in tranen uit als ze gepromoveerd wordt tot sergeant: "God heeft me een eervolle baan gegeven!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje barst in tranen uit als ze…
17 foto's van huisdieren die zelfs het meest ongevoelige hart met tederheid kunnen smelten Een dief steelt een auto maar realiseert zich dat er een kind op de achterbank zit: hij gaat terug en verwijt de moeder

Een meisje barst in tranen uit als ze gepromoveerd wordt tot sergeant: "God heeft me een eervolle baan gegeven!"

Door Janine
1.660
Advertisement

De samenleving waarin we leven verandert radicaal; in sommige opzichten worden veel dingen beslist slechter, in andere worden beslissende stappen gezet op weg naar gelijke rechten tussen mannen en vrouwen en naar vrouwenemancipatie. Als we er goed over nadenken, konden veel vrouwen decennia geleden niet in werkomgevingen komen die traditioneel voor mannen waren voorbehouden, maar vandaag (en gelukkig, zouden we eraan willen toevoegen) zijn de dingen totaal aan het veranderen. Ten goede.

via: Pleno News

Raquel Silva Rosa is een 19-jarig Braziliaans meisje dat niet naar de mening van anderen wilde luisteren en hard vocht om sergeant te worden in het Braziliaanse logistieke leger; om dit diploma te behalen, moest het meisje vele fysieke en intellectuele tests ondergaan, maar uiteindelijk slaagde ze er op een briljante manier in, waarbij ze niet alleen werd beloond en gevierd door haar superieuren, maar ook door het hele land.

Bij de diploma-uitreiking, waar Raquel werd bevestigd als sergeant in het Braziliaanse leger, barstte het meisje letterlijk in tranen uit: "Vandaag heb ik de grootste prestatie van mijn leven bereikt. Ik vroeg God om een ​​droom en hij gaf me een realiteit, een eervol beroep!"

Advertisement

Ook de federale afgevaardigde van het ministerie van Binnenlandse Zaken Helio Lopes sprak met respect en bewondering over de prestaties van dit 19-jarige meisje: "Het beeld van Raquel onthult een pad van toewijding, inzet en overwinning, gemeten met gender- en origine-onpartijdigheid, waardoor waarden als meritocratie en sociale rechtvaardigheid in het Braziliaanse leger worden versterkt. De derde sergeant Rosa was de eerste van de 401 gedimplomeerden van het leger, mannen en vrouwen, van de School of Sergeants of Logistics, die de uitdagingen overwon en alle aanwezigen ontroerde.”

Het verhaal van Raquel Silva Rosa is precies het verhaal dat werkelijkheid moet worden voor al die meisjes die nog steeds keihard worstelen om hun dromen waar te maken: gelijke rechten kunnen ook op de werkvloer worden bestreden!

Gefeliciteerd, Raquel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt