Hij wist de ex-vrouw van de familiefoto en de dochter prijst zijn onverwachte vaardigheden om foto’s te bewerken - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij wist de ex-vrouw van de familiefoto…
Hij verliest zijn gehoor en gezichtsvermogen na een te stressvolle periode op het werk: nu vertelt hij zijn ervaring dankzij een boek 17 foto’s die erin geslaagd zijn de meest altruïstische en genereuze kant van de mens vast te leggen

Hij wist de ex-vrouw van de familiefoto en de dochter prijst zijn onverwachte vaardigheden om foto’s te bewerken

29 Januari 2021 • Door Janine
2.576
Advertisement

Het leven heeft veel ongemakken, zelfs als men dacht een juiste keuze te hebben gemaakt. Vooral in relaties is niets eenvoudig of lineair: wat ons ooit de liefde van ons leven leek, zou een persoon kunnen blijken te zijn met wie we helemaal niet goed kunnen opschieten. Tegenwoordig is er nooit een tekort aan nieuws over echtscheidingen, klaar om iets aan dergelijke fouten te doen. Vreemd genoeg kunnen dergelijke gelegenheden soms tot echt bizarre situaties leiden: op Twitter plaatste een meisje genaamd Courtney een leuke familiefoto; enkele ogenblikken later publiceerde de vader van het meisje dezelfde foto, waarbij hij ervoor zorgde één detail uit te sluiten: zijn ex-vrouw! 

Dit was de originele foto die Courtney oorspronkelijk plaatste

Hoewel zo'n gebaar niet bepaald vriendelijk kan worden genoemd, waren de reacties van de gebruikers vooral van hilariteit en verbazing bij het zien van de onverwachte vaardigheid van de man met Photoshop. Dochter Courtney wees er ook op in haar bericht op Twitter: "Mijn ouders zijn gescheiden en ik plaatste de eerste foto, en mijn vader de tweede, terwijl hij mijn moeder eruit knipte - maar zie je die schaduw? Is hij niet goed?". Als je de twee foto's vergelijkt en de geschiedenis niet kent, kan het zelfs moeilijk zijn om het origineel te identificeren. Zeker als je geen deskundig oog hebt. 

Een post die zeker 890 duizend positieve reacties en ongeveer 60 duizend publicaties van gebruikers heeft opgeleverd. Iedereen was verbaasd over de ongelooflijke vaardigheden van het bewerken van foto’s van de man en adviseerde hem om werk te zoeken als grafisch ontwerper. Er zijn er die op de post hebben gereageerd met zinnen als: "En te bedenken dat mijn vader zijn mobiele telefoon amper kan gebruiken!".

Inderdaad, als je de vaardigheden hebt om iets te doen, waarom zou je er dan niet het beste van maken? 

Tags: KomischeAbsurdFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt