Ze is pas 5 jaar oud, maar door velen wordt ze al beschouwd als een van de mooiste meisjes ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze is pas 5 jaar oud, maar door velen…
De mode om je oksels te kleuren alsof ze een regenboog zijn, komt steeds vaker voor: de vrouwelijke trend van dit moment Dit trouwe hondje wachtte 6 dagen voor de ingang van het ziekenhuis op zijn opgenomen baasje

Ze is pas 5 jaar oud, maar door velen wordt ze al beschouwd als een van de mooiste meisjes ter wereld

Door Janine
1.204
Advertisement

Velen hebben zo hun twijfels over de volledig vrouwelijke trend van modeshows waar op de catwalk niet alleen zeer jonge modellen lopen, maar ook kinderen. Velen vragen zich vandaag de dag nog steeds af of ze ze op zo'n jonge leeftijd kennis moeten laten maken met de modewereld, of er geen risico bestaat om de vreugde van hun kindertijd weg te nemen; om deze reden is de publieke opinie verdeeld tegenover Jare Ijalana, een meisje uit Nigeria dat op haar vijfde wordt beschouwd als "een van de mooiste ter wereld".

Dit meisje werd voor het eerst ontdekt door fotograaf Mofe Bamuyiwa en sinds ze afbeeldingen van de schoonheid van dit meisje op haar sociale kanalen plaatste, zijn webgebruikers letterlijk in de ban van haar bijzondere uiterlijk. Een van de fysieke elementen die Jare, ondanks haar jonge leeftijd, tot een perfect model maken, is het ebbenhouten effect dat wordt gecreëerd door de kleur van haar huid, haar zeer donkere haar en haar spectaculaire blauwe ogen. 

De schoonheid van dit Nigeriaanse meisje ligt ook in het feit dat ze, in vergelijking met sommige andere modellen van haar leeftijd of zelfs minderjarigen, niet de uitstraling van perfectie en arrogante houding met zich mee lijkt te dragen die haar concurrenten in de modesector veel agressiever en "geconstrueerd” maakt. 

Advertisement

Jare's winnende sleutel is precies haar spontaniteit, dat ze een water en zeep-meisje is zonder al te veel grillen en al haar natuurlijke schoonheid met groot succes laat zien op sociale media. Nu heeft haar moeder een Instagram-profiel geopend waarop Jare haar eigenaardigheid deelt met haar drie oudere zussen, Jobi en Joba, respectievelijk 7 en 10 jaar oud, alledrie even mooi. 

We kunnen daarom wel zeggen dat schoonheid krachtig stroomt in de stamboom van deze Nigeriaanse familie, en wie weet of de toekomst Jare veel voldoening zal schenken in de modewereld, als ze ooit dit pad wil voortzetten, in haar tienertijd en daarna als volwassene.

Ondertussen verbazen we ons niet over het feit dat veel webgebruikers haar al de bijnaam "mooiste meisje ter wereld" hebben gegeven: ze heeft echt een unieke charme!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt