Moeder en zoon lopen elke dag anderhalf uur om naar school te gaan: een buurvrouw biedt hen elke dag een lift aan. - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder en zoon lopen elke dag anderhalf…
19 foto's van katten die zo schattig en klein zijn dat ze Maniakken van netheid: 15 ideeën om objecten te rangschikken en ruimte te creëren in huis, ook al heb je dat niet

Moeder en zoon lopen elke dag anderhalf uur om naar school te gaan: een buurvrouw biedt hen elke dag een lift aan.

03 Februari 2021 • Door Janine
26.170
Advertisement

Soms is er heel weinig nodig om iemands leven ten goede te veranderen, zelfs met een simpel gebaar. We hoeven niet na te denken over wie weet wat voor geweldige acties, want vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Dit blijkt uit de vrijgevigheid van een moeder die een andere moeder in moeilijkheden hielp, zodra ze van haar situatie hoorde.

Kim en haar zoon Gabe liepen namelijk elke dag 45 minuten om de school van de jongen te bereiken, die in de tweede klas zit. Helaas garandeert de Staat de schoolbus niet voor studenten die in de buurt van de school wonen, waardoor Kim en Gabe gedwongen zijn om een aantal uren per dag te lopen, ondanks het feit dat ze zich vaak moe voelen. 


Kim is een hele vastberaden moeder: ze probeert haar zoon Gabe in haar eentje op te voeden en tegelijkertijd deeltijds te studeren. De vrouw kan het zich zeker niet veroorloven om een ​​auto te kopen, dus vergezelt ze haar zoon Gabe te voet naar school. Het maakt niet uit wat voor weer het is, want Gabe moet hoe dan ook naar school. Met de komst van de winter begon Kim zich echter meer zorgen te maken, omdat elke dag heen en terug lopen zeker niet ideaal zou zijn in de sneeuw. 

De moeder probeerde daarom contact op te nemen met de school, om met de administratie te praten, maar kreeg nooit een positieve reactie. Uiteindelijk legde de vrouw haar situatie aan een plaatselijke krant uit, die haar verhaal verspreidde. Op dit punt besloot een vrouw genaamd Becky Novotny, ook zij moeder van een kind dat in dezelfde klas zit als Gabe, een verschil te maken. Als moeder van een klasgenoot van Gabe bood Becky aan om beide kinderen naar school te brengen, en ze ook weer naar huis te brengen.

Advertisement

Het was tenslotte een klein gebaar, een simpel antwoord op wat voor Kim een ​​onoverkomelijk probleem leek. Samen hebben ze het echter opgelost: het is echt zo: "eendracht maakt macht!”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt