Een onvruchtbare vrouw vindt een achtergelaten baby in een plastic zak vlakbij haar huis: nu wil ze haar adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Een onvruchtbare vrouw vindt een achtergelaten…
Ze bouwen warme huizen voor zwerfkatten met plastic flessen en dekens - een idee om te imiteren Op haar 81ste doet ze elke dag gymnastiek: haar video's zijn het bewijs dat het nooit te laat is om in vorm te komen

Een onvruchtbare vrouw vindt een achtergelaten baby in een plastic zak vlakbij haar huis: nu wil ze haar adopteren

13 Februari 2021 • Door Janine
3.322
Advertisement

Het verlangen naar het moederschap is bij sommige vrouwen erg sterk, maar onder hen zijn er die jarenlang proberen een baby te krijgen met hun partner zonder succesvol te zijn. Dan zijn er nog mensen die om verschillende redenen zwanger worden zonder dat ze dat willen en besluiten hun kind in de steek te laten. Als je niet de mogelijkheid hebt om voor een ​​kind te zorgen en je wilt het op de een of andere manier ter adoptie achterlaten, zou het goed zijn als je het volgens bepaalde procedures zou doen, misschien in het ziekenhuis, en niet op eigen houtje handelt, een baby achterlaten op straat of vlakbij vuilnisbakken. In Campo Grande, in Brazilië, was een vrouw geschokt toen ze een verlaten baby in een plastic zak op de oprit bij haar huis aantrof. Gelukkig leefde het hulpeloze meisje. 

Kelly Zerial is 37 jaar en woont in Campo Grande, in Brazilië, waar ze actief werkt als docente kunstgeschiedenis. Kelly is een van die vrouwen die ernaar verlangt moeder te worden, maar het lot was haar niet gunstig gezind: ze is onvruchtbaar. Ze heeft dus geen kinderen, maar ze was van plan haar toevlucht te nemen tot andere manieren om zwanger te worden. Op een ochtend verliet ze het huis en stond als aan de grond genageld toen ze een baby in een plastic zak bij haar voordeur zag. 

Voor Kelly was de schok van het vinden van een pasgeboren baby in die toestand groot. De vrouw vertelde dat ze even niet in staat was te bewegen, maar toen had ze het instinct om de baby op te pakken en te omhelzen. Andere mensen hadden zich om die tas heen gedrongen om te zien of het kleine meisje nog leefde. Gelukkig was dat zo: toen Kelly haar oppakte, begon de baby te gillen en te huilen. De navelstreng was nog intact en er waren verschillende sporen van bloed, maar ze leek niet gewond te zijn. 

Advertisement

In het ziekenhuis bevestigden de artsen de goede gezondheid van het kind en ze namen onmiddellijk maatregelen om de moeder op te sporen. Bij dit nieuws slaakte Kelly een zucht van verlichting - ze was verrukt dat het kleine meisje in orde was - maar tegelijkertijd vond ze het hartverscheurend te denken dat ze dat prachtige wezen nooit meer zou zien. Het idee om haar zelf te adopteren, kwam in feite onmiddellijk bij haar op toen ze haar persoonlijk naar het ziekenhuis bracht.

Kelly zou graag de moeder van het kleine meisje willen zijn en, in afwachting van verder nieuws over de identiteit van de biologische moeder, vroeg ze de hele gemeenschap om de achterlating niet te hard te beoordelen: we weten niet wat er achter dit vreselijke gebaar schuilt en we mogen niet oordelen. Aan de andere kant hoopt Kelly de adoptiemoeder van het kleine meisje te worden en haar een vredig en liefdevol leven te geven. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt