"Ik huil tranen met tuiten”: 17 ontroerende scènes die ons vertrouwen geven richting een betere toekomst - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik huil tranen met tuiten”: 17 ontroerende…
Ze gaf haar dochter borstvoeding tot ze negen was: Een weduwnaar draagt ​​zijn zoon elke dag op zijn schouders: hij neemt hem mee naar zijn werk om hem niet alleen te laten

"Ik huil tranen met tuiten”: 17 ontroerende scènes die ons vertrouwen geven richting een betere toekomst

18 Februari 2021 • Door Janine
50.354
Advertisement

In een wereld waarin we niet meer lijken te kunnen ontsnappen aan negatief nieuws, onverschilligheid en slechtheid van de mensen, lijkt het of we allemaal het vertrouwen hebben verloren, niet alleen in onze naaste maar ook in de toekomst van de wereld. Wat zal er van ons worden, van onze genegenheid, van de mensen die ons leven ten goede of ten kwade hebben omringd, hoe kunnen we aan al deze negativiteit ontsnappen? De oplossing ligt in het proberen elke dag, op onze eigen manier en binnen onze mogelijkheden, vriendelijke daden en onvoorwaardelijke solidariteit jegens anderen, jegens mensen die minder geluk hebben dan wij; alleen zo kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor onszelf en voor de nieuwe generaties. Als je het niet gelooft, bekijk dan deze ontroerende scènes! 

Deze jongen kijkt met tederheid naar de foto van zijn vader die als soldaat in de oorlog is gesneuveld...

foto: Reddit

Een meisje wordt getroost door een vrijwilliger van het Rode Kruis na een vreselijk verkeersongeval...

Dit meisje was het slachtoffer van een vreselijk verkeersongeval in Libanon; haar ouders hebben het niet gered, maar zij was de enige overlevende. Om deze reden houdt de vriendelijke vrijwilliger van het Rode Kruis haar in zijn armen en probeert haar te troosten: het was het minste wat hij kon doen in zo'n situatie... 

 

Advertisement

Hoe banaal deze foto ook mag lijken, het is de laatste foto van dit hondje: hij was 15 jaar oud

Een leven samen, ook in het stadion!

Een jongen die vanaf zijn geboorte blind is, rent als een professional met de hulp van zijn vriend en… een lint!

Deze foto heeft een heel bijzondere betekenis: Paul Scott, een middelbare scholier, is blind sinds zijn geboorte maar beoefent cross-country hardlopen met de hulp van zijn jongere collega Rebel Hays, die hem door de hardloopbanen leidt. Met behulp van een lint. Rebel traint elke dag zodat hij de oudere kinderen kan bijhouden, want hij wil Paul, zijn speciale vriend, nooit teleurstellen!

 

Advertisement

Ik keerde na een lange tijd terug naar mijn ouders, en mijn hond wilde me nog geen minuut alleen laten…

De zoon van een brandweerman die op het werk omkwam en die terecht wordt geëerd: een werkelijk ontroerende scène!

Advertisement

De laatste overlevende van zijn bataljon tijdens de parade ter ere van WO II-veteranen... wat verdrietig!

De kleindochter kondigt haar verloving officieel aan, aan haar grootvader in het bejaardentehuis: ze kunnen elkaar alleen door een raam aanraken!

Deze ontroerende foto is gemaakt door een verpleegster in het bejaardentehuis waar deze oude man verbleef; de kleindochter, die hem niet persoonlijk kan bezoeken vanwege de beperkingen als gevolg van Covid-19, verschijnt voor het raam van haar grootvader, toont hem de officiële verlovingsring en ze begroeten elkaar met een werkelijk ontroerend gebaar, “hand in hand” maar met een raam ertussen!

 

Advertisement

Een moment van simpel geluk, dat tegenwoordig als te vanzelfsprekend wordt beschouwd: een selfie met vader en kinderen!

Ik heb een fiets aan mijn vriendin gegeven: het was de eerste keer dat ze er op reed sinds ze een kind was!

Het beeld van geluk: mijn opa glimlachte toen hij eindelijk met mij ging lunchen in zijn favoriete restaurant!

De auteur van deze ogenschijnlijk banale foto zegt dat zijn opa bijna een tweede vader voor hem is: hij bezoekt zijn kleinzoon bijna elke dag op het werk en luncht altijd met hem op dezelfde plek, strikt in het gezelschap van zijn geliefde kleinzoon: een simpele foto, maar die perfect weergeeft wat het betekent om van de kleine dingen van het leven te genieten.

 

Uiteindelijk, gaat het om het idee.

Mijn beste vriend is 20 jaar nuchter, en ik dacht dat hij deze taart misschien wel leuk zou vinden:

De beste vriend van de auteur van deze grappige taart vierde 20 jaar nuchterheid: een reden om het te vieren, niet alleen met zijn favoriete tekenfilm, He-Man, maar ook door een zeer betekenisvolle uitdrukking te gebruiken: "Jij bent de meester van jouw universum"!

 

Mijn broer heeft het leven gered van een vogeltje, en nu zorgt hij voor hem!

Vanochtend vond ik een kikker in de tuin, en ik heb hem van de drukke weg gered!

Anonieme berichten op school die ik erg waardeerde: "Je bent zo, zo mooi!"!

foto: Reddit

Anonieme berichten op school die ik erg waardeerde: "Je bent zo, zo mooi!”! Er zijn veel manieren waarop iemand actie kan ondernemen en zijn eigen leven en dat van anderen een beetje beter kan maken dan normaal; deze ontroerende scènes die we je hebben laten zien, zijn zo aangrijpend dat we met vertrouwen, optimisme en met een traan over onze wangen naar de toekomst van de mensheid kijken. Ja, we kunnen van onze wereld zeker een betere en genereuzere wereld maken!

En aangezien je tot hier hebt gelezen, willen we je wijzen op de groepen op Reddit MadeMeSmile en MadeMeCry waar je je kunt blijven ontroeren dankzij de oprechte gebaren van vele andere gebruikers van over de hele wereld. 

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt