Voor en na adoptie: 15 huisdieren die een nieuw huis hebben gevonden en hun mensen genegenheid geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Voor en na adoptie: 15 huisdieren die…
Ze maakt haar trouwjurk met de stof van de parachute die haar man in de oorlog gebruikte om zichzelf te redden Haar man stuurt haar een selfie vanuit het hotel, maar hij merkt de weerspiegeling in de spiegel niet op: ze ontdekt dat ze wordt bedrogen

Voor en na adoptie: 15 huisdieren die een nieuw huis hebben gevonden en hun mensen genegenheid geven

Door Janine
5.313
Advertisement

Degenen met een zeer gevoelige ziel weten heel goed dat niet al onze trouwe viervoeters het voorrecht hebben om omringd te zijn door de genegenheid van een liefhebbend gezin, te slapen onder een veilig dak, de beste speelkameraadjes te zijn. Nee, veel van deze engelen met staarten en vier poten leven op straat of zijn gered en ondergebracht in een opvang, wachtend op een nieuwe familie die hen uitkiest en mee naar huis neemt; wachtend op het ontstaan ​​van een nieuwe, sterke band van genegenheid tussen mens en dier. Vandaag willen we je een lijst met ontroerende beelden van huisdieren voor en na adoptie laten zien - we weten zeker dat je de enorme verschillen zult opmerken! 

Kijk naar de dankbare blik van deze hond die net uit het asiel is gered... wat een lieve ogen!

Zoals de Facebook-gebruiker ons vertelt, was Gregory een hond die zou worden afgemaakt in het asiel waarin hij zat, maar gelukkig zag Joe hem, en werd meteen smoorverliefd op hem en besloot hem niet alleen te adopteren, maar ook letterlijk zijn leven te redden. Onnodig toe te voegen dat Gregory zijn nieuwe favoriete mens heel, heel dankbaar is! 

Voor en na adoptie: kijk hoe deze schattige kat er nu veel gelukkiger uitziet!

Advertisement

Een geadopteerde pitbull die er nu veel gelukkiger uitziet!

Charlie de pitbull ging viraal op het web toen de zus van de gebruiker die deze foto's voor het eerst plaatste, zich realiseerde dat niet alleen deze "voor en na" -foto’s iedereen ontroerde, maar ze spoorden mensen aan om ook de foto’s van hun dieren te delen die gered zijn uit opvangplaatsen en nu stabiele gezinsleden zijn! 

Ik adopteerde hem, richtte hem af, hij is aangekomen, werd volgzamer en is nu mijn beste vriend!

De auteur van de twee foto’s zegt dat hij zich vrijwillig aanmeldde bij het dierenasiel en meteen een zeer sterke vriendschap vormde met deze hond. Aan de overduidelijke foto's kun je ook zien dat hij nu een vierpotige engel is die gelukkig, gezond en vol nieuwe energie is!

Nu kan deze kat eindelijk heerlijk slapen!

foto: Imgur
Advertisement

Een speels hondje dat zijn hartsvriend heeft gevonden!

Deze pup heet Daisy, een 7 weken oude hond die door een medewerker op de parkeerplaats van een groot stadion werd gevonden. De teamvoorzitter van het team van Savannah Bananas heeft besloten haar te adopteren en haar in zijn familie te verwelkomen en nu is ze de favoriete mascotte van het team - is het niet fantastisch?

Hier zijn nog wat andere fotografische voorbeelden die zijn gepubliceerd door de trotse eigenaren van schattige huisdieren: 

Van een kat gevonden in een vuilnisbak tot een verwend prinsesje!

Advertisement

Hoe het begon en hoe het nu gaat: heel goed, hè?

Zo vond ik hem, en na 18 maanden is het een harige en onweerstaanbare kat!

Advertisement

Ik vond hem ondervoed en vies, hu is het een praktisch onverbeterlijke hond!

Het was onmogelijk om die grote ogen te weerstaan: uiteindelijk besloot ik hem te adopteren!

Vroeger was hij een trieste en eenzame hond: het is nu 6 jaar later en hij is een volwaardig lid van de familie!

Toen we hem adopteerden was het een tedere maar angstige hond, nu is hij heel speels!

Geadopteerd worden betekent ook slapen in een... comfortabeler bed!

Zie jij ook een duidelijk verschil?

Nu je toch bezig bent, waarom neem je dan niet een kijkje in de groep op Reddit Before and After Adoption, waar je, misschien een beetje ontroerd, foto's kunt blijven bewonderen die zijn gemaakt door de eigenaren van allerlei soorten huisdieren, maar vooral honden en katten die zijn gered uit het asiel en verwelkomd in een gezellig en veilig huis waar ze een nieuw leven kunnen beginnen en onvoorwaardelijke liefde kunnen geven aan hun favoriete mensen.

Als ook jij, minstens één keer in je leven, hebt besloten een dier te adopteren, weet je heel goed hoe deze engelen genegenheid en een leven kunnen geven dat minder eenzaam, onvoorspelbaarder, verrassend maar altijd uit naam van wederzijdse liefde is. Wat zou de wereld zijn zonder onze trouwe viervoeters! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement

Dit Moet Je Zien

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt