Deze vrouw heeft haar nagels al 28 jaar niet geknipt en wil ze nu verkopen voor $47.000

Janine

17 Februari 2021

Deze vrouw heeft haar nagels al 28 jaar niet geknipt en wil ze nu verkopen voor $47.000
Advertisement

Er zijn mensen met buitengewone kwaliteiten en fysieke kenmerken die je op het eerste gezicht sprakeloos kunnen maken. Het gaat niet altijd om iets echt nuttigs, maar het aangeboren "talent" dat sommige individuen bezitten, kan niet worden ontkend. Het lijkt een beetje op het doel van het Guinness Book of Records, een boek dat sinds 1955 jaarlijks wordt gepubliceerd en waarin alle records ter wereld worden verzameld, van natuurlijk tot menselijk en tot de meest originele. Je zult er bijvoorbeeld gemakkelijk "de langste man ter wereld" of "de meest getatoeëerde man ter wereld" in kunnen vinden, de meest absurde records. Over twijfelachtige records gesproken, we willen je voorstellen aan Ayanna Williams, de vrouw met de langste nagels ter wereld.

via Metro

Advertisement
Facebook / PRAISE 104.1 FM

Facebook / PRAISE 104.1 FM

Ayanna Williams, uit Houston, Texas (VS), is 54 jaar en geeft toe dat ze ongeveer 28 jaar geleden begon met het laten groeien van haar nagels. Om ze niet te breken en ze netjes te houden, ondergaat ze een manicure van 20 uur, verdeeld in verschillende stappen in de loop van de week. Nu, na jaren van verzorging van haar "kostbare" nagels, heeft Ayanna besloten ze te verkopen aan de hoogste bieder. De reden? Zes jaar geleden is ze gescheiden van haar ex-man en het valt niet mee om alle kosten te dekken, vooral omdat ze diabetes heeft en regelmatig insuline-injecties nodig heeft. Voor haar zou de ideale prijs ongeveer $48.000 zijn - een duizelingwekkend bedrag als je denkt dat ze ongeveer $100 per nagel waard zijn! 

Advertisement
Facebook / Dresscode World

Facebook / Dresscode World

Haar nagels hebben 95 en een halve centimeter bereikt, in feite een echt record, gevestigd in 2017. Vandaag hoopt ze, naast ze voor een bepaald bedrag te verkopen, dat de toekomstige koper haar zal toestaan ​​om minstens twintig centimeter te behouden: na vele jaren kunnen we ons voorstellen dat het moeilijk is om zoiets helemaal kwijt te raken! In het verleden beweerde ze dat ze in haar dagelijks leven nooit problemen had: "Ik kan er alles mee doen, net als iedereen”, verklaarde ze altijd aan degenen die haar vroegen hoe ze erin slaagde om naar het toilet te gaan of de afwas te doen.

Maar de vrouw gaf ook toe dat ze bij alles wat ze doet altijd rekening moet houden met haar nagels, en gezien hun ongelooflijke lengte wordt ze vaak geconfronteerd met een obstakel dat al haar activiteiten vertraagt. "Ik kan niet wachten om de zaken een beetje te versnellen. Ik zal vrijer kunnen spelen met mijn kleinkinderen, een spijkerbroek aantrekken zonder hulp van iemand anders en in de auto springen voor een ritje wanneer ik maar wil!" Vertelde Ayanna.

Het lijkt erop dat ze haar opname in het Guinness Book of World Records heeft betaald met een stukje van haar vrijheid: we hopen dat ze serener kan leven zonder al te veel aan haar nagels te hoeven denken! 

Advertisement